Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vurderer å ta livet mitt hele tiden

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vurderer å ta livet mitt hele tiden

mai 10 2022 - 11:51
Hei, jeg er en ny bruker her. men har både lest innlegg og chattet masse med de som jobber i chatten. Er 19 år, og livet har gått til helvete det siste året, og jeg mener ikke metaforisk jeg mener virkelig. Fullførte VGS med gode karakterer, og kom inn på drømmestudiet, men så startet marerittet. Jeg ble fysisk syk et par uker etter jeg startet, og det varte langt ute i mars. Jeg strøk i mange fag, ødela det sosiale totalt. Er nå forsinket, har ingen venner på studie. Risikerer kanskje å miste støtte hos lånekassen. Kastet bort 90 000 på ingen ting. ødelagt mine ambisjoner og drømmer. skal studere noe nytt neste høst ( om jeg får støtte, og ikke tar livet mitt). Jeg er flau over hvor elendig alt har gått, jeg skammer meg. Gruer meg til å snakke med bekjente og familie. Gruer meg til å snakke med vennene mine. Er misunnelig på alle rundt meg som har hatt det så fantastisk. Jeg har ledet hele dette året, hatt det grusomt. grått mye, har gått inn i depresjon pga fysisisk sykdom og alle konsekvensene det har gitt. Har mistet livsgleden, mistet ambisjonen, og jeg kan ha det momentat gøy, men med en gang jeg tenker over ting så kommer dødsønske. Mange tenker jeg er 19, jeg er ung. men for meg forteller det meg mye når jeg kjører livet til helvete det første året jeg er voksen. Jeg har ingen grunn til å leve lenger.

Det handler ikke om å ta feil studie, jeg slutter ikke pga feil studie. men pga jeg ikke greier det lenger. kan ikke fortsette pga jeg ikke orker mer. Dette går mye dypere enn å bare velge feil
Avatar

Deprimert 19 åring

mai 10 2022 - 12:19
Jeg skjønner ikke hvorfor du skammer deg, du har jo vært syk, at det har vært veldig kjipt og fremdeles er det(spesielt hvis du fremdeles er syk), det kan jeg forstå veldig godt.

Jeg mener jeg har hørt at det finnes en NAV chat der man kan få svar på ting man lurer på rundt diverse rettigheter. Du er sikkert ikke den første som har vært i den situasjonen, jeg vil tro at du, fastlegen og NAV sammen kan finne ut hvor veien går videre.

Ønsker deg masse lykke til!
Avatar

Re: Vurderer å ta livet mitt hele tiden

mai 10 2022 - 12:25
Dette er tredje gangen jeg har vært syk med dette. har operert for det tidligere. prøvd noe medisiner. Denne gangen håpet jeg det skulle gi seg av seg selv. Men tok så lang tid, det er ingen som forstår hva som er galt med meg av bekjente fordi det er uvanlig. til og med fastlegen måtte søke det opp, ettersom bare spesialister visste hva det er. Føler meg ubrukelig og som en snylter. Jeg vet jeg har føkket mye for meg, og jeg har ødelagt meg selv mentalt. har ingen glede eller ambisjoner lenger. Jeg orker ikke mer
Til forsiden