Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vondt!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vondt!

sep 29 2016 - 19:39
Hei! Skriver bare bittelitt her. Hvis noen er interessert i å lese mer om meg har jeg lagt ut noe på angstsiden under HopeHopeHope ogHaMiSaTe4!
Jeg har det forferdelig vondt på innsiden. Har mann og tre barn og er så takknemlig for dem! Nå går jeg imidlertid med en konstant tanke om dagene mine er røre. Jeg er min verste fiende. Jeg klare ikke å tilgi meg selv iver at jeg i mange år har vært deprimert pluss vært mye sint, sur og nedlatende mot mannen min. Han har vært mye sengeliggende pga kronisk sykdom. Jeg har vært tilstede for barna mine, men gikk på en smell ifjor. Det resulterte i innleggelse pluss en masse annet jeg ikke orker å skrive om her. Nå er jeg blitt velfig selvransakende og kjenner på masse skyld. Jeg blir så deorimert av det st jeg ikke klarer å leve. Men, så vil jeg absolutt ikke dø!!!! Har då utrolig mye å leve for!!! Men, føler at all skyld jeg har, har dømt meg, og at det ikke er håp. At jeg liksom må dø. Det er som om alt rundt meg er uvirkelig . Jeg er så redd forå snskke om dette, har prøvd noen ganger, men veldig vanskelig gir folk å forstå og jeg blir bare reddere. Akkurat som om jeg rettferdiggjør min egen død. Huff, huff... Har aldri tenkt sluke tanker før, inntil for ett år siden. Helt forferdelig å være i mine vante og gode og tilsynelatende trygge omgivelser, samtidig dimbjwg føler at jeg er i fullstendig livsfare, for meg selv. Jeg må bare ikkje tenke, for da blir jeg så dårlig.
Til forsiden