Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vonde tanker å følelser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vonde tanker å følelser

juni 6 2019 - 22:57
Hei

Har den siste tiden hatt veldig vonde tanker medisinfri 4 uke no å merker selvmords tanker har kommet hyppig frem. Mest fordi jeg ikke føler noe som helst. Har verdens beste dame,jobb osv men føler ingenting. Får så dårlig samvittighet over for ho også når hun prøver så godt hun kan for å hjelpe meg. Har ikke vært så langt nede før så jeg håper det er deprisjonen som skader meg nå. Tror ikke jeg er i stand til å klare meg uten medisiner så får jeg bare innse at jeg må ha hjelp nå. Hvordan er deres erfaring med medisin å deperisjon? Håper noen har hatt gode virkninger av det. Gått på veneflaxin i 10år å dem hjalp meg mye dem første åra.
Avatar

Re: Vonde tanker å følelser

juni 12 2019 - 19:09
Har du snakket med legen din om dette? Eller går du til en psykolog/psykiater? Tror kanskje det kan være lurt at du forteller noen om selvmordstankene og at legen kan vurdere om det er nødvendig for deg å eventuelt starte opp med medisiner igjen, eller sette i gang noen andre tiltak for å hjelpe deg. Hvis du ikke går til noen behandler, så kanskje du trenger det for en periode nå?

Når det gjelder erfaring med medisin mot depresjon, så kan jeg ikke svare på akkurat det. Sliter med dype, tilbakevendende depresjoner, og skal til å teste medisiner for dette nå. Men har bekjente som har hatt god effekt av medisin mot depresjon, og noen som ikke har hatt så god effekt. Det er jo ofte slik at det ikke hjelper med "bare" medisiner.

Håper du finner ut av dette. Hold ut.
Til forsiden