Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vond periode

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vond periode

okt 10 2017 - 11:13
Hei , jeg har det veldig vansklig nå står veldig fast i hva jeg skal gjøre.For litt over en uke våknet jeg med uforklarlig angst å veldig deprimert , buret meg inne for jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.Ligger å vrir meg i sofaen å vondt i hele kroppen av anspenthet å kvalme å 1000 tanker som sliter i meg.Går til psykolog men lenge siden jeg har hvert der pga måtte avlyse en time.Jeg er så ufattelig trist å lei meg å så aleine.Grur meg for å møte hverdagen.Tanken på å ta livet mitt har streifet meg mange ganger hvordan jeg skal gjøre det osv slik jeg slipper å føle slik jeg gjør. Egoistisk av meg å tenke slik når jeg har barn" delt ansvar" jeg vet rett å slett ikke hvordan jeg skal ta tak i problemet ,har møtt veggen nå å denne gangen med eit stor bang. Går på 20mg cipralex over lang tid virker nesten som det har mistet virkningen.. Er ikkje meininga å ha det slik i livet så vondt. Prøvd å snakke med familie om det her men føler jeg ikke når gjennom å vil ikkje slite dem ut heller.Skulle ønske jeg kunne leve lykkelig å nyte livet med barna uten noen bekymringer eller angst å depersjon , men dette dreper meg sakte men sikkert.Jeg burde hvert såpass voksen nå å taklet det bedre føler jeg men nå er jeg heilt ute :( Setter pris på om noen har noe å si her
Avatar

Re: Vond periode

okt 10 2017 - 11:50
Jeg har noe å si. Det at du har buret deg inne fordi du ikke aner hva du skal gjøre, er veldig forståelig. Men forsøk å fokusere innover og å finne ut hva angsten og depresjonen din egentlig handler om. Og gå også til en psykolog (eventuelt den psykologen du allerede er kjent med) for å hjelpe deg med dette, samt med å deretter finne en løsning på angsten og depresjonen din.

Ikke klandre deg selv for å tenke egoistiske tanker; vi er ALLE meget egoistiske. Own it. Dessuten, det er en menneskerett å bestemme over sitt eget liv - og man er ikke pliktet til å lide seg gjennom livet for andre mennesker. (Selv om man selvfølgelig ikke ØNSKER å påføre andre mennesker sorg og smerte.)
Men med det sagt så fins det vanligvis bedre løsninger enn selvmord. Jeg veit ikke omfanget av problemene dine, men det høres ikke ut som at du lider av noe som ikke kan kureres.

Og hva du liksom "burde vært" er irrelevant. Du må erkjenne forholdene dine slik de virkelig er, og bli komfortabel med de. Og det er selvfølgelig mye lettere å få til hvis du tror at det faktisk går an å kurere problemene dine. Og derfor er det viktig at du forsøker å forstå hva problemene dine egentlig handler om, og at du går til en psykolog, slik at du dermed kan begynne å tro at det faktisk finnes en løsning for deg som ikke omhandler selvmord.
Til forsiden