Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vintern kommer..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vintern kommer..

sep 7 2017 - 06:09
Når jeg først ble veldig suicidal og hadde forsøk var forrige vinter, kjenner at jeg blir redd for at vinteren skal komme igjen og at jeg får selvmordstendenser når den tiden kommer.. noen andre som føler at slike tanker/handlinger kan ha noe med årstid å gjøre?.. har psykolog time senere men vet ikke om det er verdt å ta opp der..

Er forresten ny her, vet ikke om det er et passende innlegg siden jeg egt akk har registrert meg..
Avatar

Re: Vintern kommer..

sep 7 2017 - 12:02
Temaet ditt passer både her og hos psykologen. Og tråder som denne blir ofte besvart av flere som oppover mye av det samme.

Selv liker jeg alle årstidene, så er ikke til så mye personlig refleksjon på den måten, dessverre. Men jeg syntes du godt kan snakke med psykologen om det. Hen blir sikkert bare glad for at du tar det opp ;).

Velkommen til forumet!
Avatar

Vinteren kommer !

sep 11 2017 - 16:16
Jeg har også strevd med vinternedstemthet... så i de siste årene har jeg forberedt meg på det. Tenke ut hva som er positivt, hva jeg kan gjøre osv. Distrahere meg selv! Mørketiden er heftig, det blir kaldt og alle holder seg inne i sine hjem. En isolerer seg. Så når en i utgangspunktet har det vanskelig så kan det fort bli verre. Det her er absolutt noe du kan snakke med psykologen din om.
Avatar

Re: Vintern kommer..

sep 13 2017 - 07:51
Du er ikke den eneste som opplever visse årstider som verre en andre. Og håper du tar det opp med psykologen din. Om du føler det er noe du vil ta opp med psykologen din som du føler er for rart, ikke er så viktig eller ikke helt vet hvordan du skal forklare. Så trur jeg nok det er verdt å gi det ett forsøk uansett. Håper du tar det opp ettersom det er noe du er redd for i hvertfall.

Lykke til :)
Til forsiden