Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vinter-og/eller vårdepresjon?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vinter-og/eller vårdepresjon?

mars 25 2021 - 23:10
Hei! Hver vinter og vår gang på gang skjer dette- er så nedstemt hele tiden, trist og utrolig ulykkelig. Tårene renner i tide og utide, i tillegg til følelsen av utmattelse og ingen livsgnist. Det blir som regel verre utover vinteren og på sitt verste når det går mot våren. Så, slipper det gradvis taket når det går mot sommeren. Blir lettere til sinns og livsgnisten kommer sakte tilbake igjen.
Noen flere som har det slik og vet hvordan man kan takle dette ?
Avatar

Re: Vinter-og/eller vårdepresjon?

mars 25 2021 - 23:30
Jeg kjenner meg igjen, jeg føler jeg burde være glad nå når det er vår og snart sommer, men jeg er trist, ensom og ulykkelig, jeg gruer meg til våren og sommeren, fordi jeg gruer meg til å føle meg så ensom. Jeg føler meg også utmattet og uten livsgnist. Har dessverre ingen gode råd eller tips, men skal si ifra hvis jeg kommer over noen! Jeg ville bare si at jeg kjenner meg igjen i det du skriver.
Avatar

Re: Vinter-og/eller vårdepresjon?

mars 25 2021 - 23:41
Hei.
Kjenner meg igjen. Når vinteren skal gjøre sitt årlige inntog er det som kropp og sinn bare blir utmattet av tanken, livsgnisten forsvinne og for å gjøre vondt verre står depresjonen klar banker på! Som jeg skulle sagt det selv.

Vet ikke om det er fordi det er gode minner med sommer, mer ute (før Corona) folk man ser ler og smiler, folk er ute på kveldene i lystig lag, barn som løper rundt med is og det er god stemning generelt.
På vinteren er jo gatene tomme og alt jeg ser er grått og skittent.
Mulig det er lystigere i Hemsedal men der har jeg ikke vært.
Avatar

Takk for svar :)

mars 31 2021 - 01:21
Takk for svar. Dette er ikke lett, nei....
Avatar

Sommeren er verst egenlig for meg

mars 31 2021 - 09:40
Jeg har ikke depersjon men generell angstlidelse.

Syns det er slitsomt med at ting er ute av rutiner og alt er så " kjekt og koselig med ferie" , å ikke vite hva som venter rundt neste sving og altcee bare kaos.

( samme med jul , høye forventninger og masse overtenning om alt skal være SÅ gøy og superkoselig )
Til forsiden