Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vil ikke mer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vil ikke mer

april 17 2017 - 22:58
Skriver nok et innlegg her fordi jeg føler for å få ut litt tanker på en tung kveld.

Jeg gruer meg til nok en natt. Jeg gruer meg til å ligge våken i timesvis med tankekjør. Jeg får liksom aldri fred? Nedstemtheten, de vonde minnene og selvmordstakene kommer ALLTID tilbake. Det kan gå bra en liten stund, så er de vonde følelsene og tankene der igjen. Enten når jeg er i en dyp depresjon der jeg ikke fungerer, eller som bakgrunnsstøy i en vanlig hverdag. Det er så håpløst å leve et normalt liv.

Jeg føler meg alene, sliten og sviktet, og jeg føler jeg betyr så lite. Jeg vet familie og venner bryr seg om meg og hadde vært knust om jeg døde, men de som skal hjelpe, systemet, kunne ikke brydd seg mindre. Jeg føler meg fullstendig verdiløs. Det hjelper ikke å være ærlig om hvordan man har det når man ikke blir tatt på alvor. Man kan virkelig ikke stole på noen i et slikt system.

Jeg skulle så gjerne ønske jeg ikke hadde blitt født. Livet er så tungt, og det høres ikke ut som det blir bedre med tiden, det virker som folk flest har det ganske kjipt. Jeg har så mange år foran meg som jeg ikke vil oppleve. Nå skal jeg ha russetid snart, før eksamensperiode og så sommerferie etter det - men det eneste jeg gjør er å grue meg, fordi jeg er så lei av følelsene.

Tenk så enkelt det hadde vært å ikke bli født i det hele tatt, da hadde man ikke trengt å styre med å prøve å psyke seg opp til å dø, for så å mislykkes fordi man er for feig.
Avatar

Re: Vil ikke mer

april 18 2017 - 02:35
Kjenner meg godt igjen i den følelsen av "hvor mye enklere det hadde vært å ikke bli født..." Og ja, de fleste mennesker er nok hverdags-zombier framfor livsglade og tilfredse vesener... MEN så hører du om/møter du på enkelte, helt vanlige mennesker som lever et rockstar-life - både emosjonelt sett og i sitt daglige liv. Og hvis du lærer av disse menneskene, så ser du hva livet KAN innebære...
Men det er også den tøffeste utfordringen; å gå fra ét type tankesett til et helt annet type tankesett; det å virkelig tro én ting til å virkelig tro en helt annen ting... Det kan være vanskelig - og det er det hvert fall for meg...
Til forsiden