Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vil ikke leve lenger

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vil ikke leve lenger

april 26 2018 - 18:14
Hallo ja. Det har seg sånn at jeg vil ikke leve mer. Jeg ser ingen grunn til å leve mer, men skriver her sånn at noen kanskje kan få meg til å ombestemme meg. Det er vel et tegn på å fortsatt ville leve? Jeg ser bare ikke meningen med det. Det er vanskelig å sette ord på hvordan jeg føler meg. Jeg vet bare at jeg vil skade meg selv og jeg vil forsvinne for godt. Jeg vil ikke eksistere mer.

Jeg har ei fantastisk venninne og jeg har en kjempeherlig kjæreste, men til tross for det, så vil jeg likevel ikke være her mer. Jeg klarer ikke å forstå det selv. Tankene mine er bare negative og jeg har så mye smerter i kroppen at jeg føler for å ta kverken på det. Hjelper ikke heller når jeg har en kronisk sykdom som gir meg mer smerter enn det psykiske. Jeg vil bare ta en ende på livet. Slutte. Gi opp for alltid.

Jeg tror mye av grunnen kommer fra oppveksten og familien min som har skadet meg mer enn de aner. Jeg er skadet for alltid og det er ingen eller ingenting som kan hjelpe meg, og ja jeg har prøvd, men livet mitt har aldri vært en prioritet for noen. Det er ingen som ser hvor skadet jeg egentlig er og det gjør så vondt for meg. Jeg vil slutte. Jeg vil ikke leve. Og jeg vet hvordan man kan ende livet sitt best mulig.

Hei! Skjønner at du sliter og vi vil gjerne komme i kontakt med deg. Send oss en melding på Sidetmedord.no
hilsen administrator
Avatar

Hei :)

april 27 2018 - 02:41
Trist å høre hvordan du har det! Kan det være en fin ting å snakke med de du har rundt deg? Ønsker deg alt godt!
Har det selv vanskelig, og har lett for å tenke på ting som ligger litt på "dypet".

Skriv gjerne tilbake :)
Til forsiden