Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vil ikke leve

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vil ikke leve

jan 18 2021 - 14:38
Klarer ikke mer. Er så sliten. Ser ikke håp lenger. Vil bare avslutte det fort. Hadde et selvmordsforsøk i sommer som ikke fungerte. Jeg skulle ønske det fungerte. Jeg vil det skal skje fort.
Avatar

Hei

jan 18 2021 - 15:49
Leit å se at du har det så vondt. Det å dele vanskelige tanker med andre kan gjøre dem mindre tunge å bære. Oppfordrer deg derfor til å ringe Hjelpetelefonen 116 123, åpen 24/7, for å få noen å prate med. Håper å høre fra deg der.

Hilsen Administrator
Avatar

Håp

jan 18 2021 - 15:49
Hva har tatt fra deg håpet? Håp er et tveegget sverd spør du meg.
Avatar

Re: Vil ikke leve

jan 18 2021 - 16:39
I am a bird with a broken wing /But I still see the sunshine/I cannot fligh hights between clouds to see a sunnebeam /But still from the ground a tiny beam /Shows herself to light your path to hope.Det er min inspirasjon av dikt til deg Kvinne25.GI IKKE OPP!Det er koronatider og depresjonen blir sterkere..la ikke den vinne..Tenk hva gjør at håpet svinner og tenk at den tanker er falsk og er felle..for det er falsk..Skrikk til den tanken du er falsk og jeg vil ikke ha deg her?Vet ikke om dette er klokt eller ikke men tenk hva er det som gjør du har kommet ditt?Snu deg og bytt retning fra den blinde veien.:)Ring og snakk med noen fra hjelpetelefonen første omgang..da blir sekken litt mindre en stund..og ta det derfra.Stor klem
Avatar

huttemeitu

jan 20 2021 - 03:43
du har det jævlig nå
men vet du hva?
jeg mistet nær venninne
i selvmord i 2018
og du har noen
du bryr deg om?
du unner ikke din verste fiende
å være etterlatt etter selvmord
så kjemp hardt videre
til dovre faller min venn!
Avatar

Re: Vil ikke leve

jan 22 2021 - 14:57
Takk for støtte
Avatar

Hei

jan 22 2021 - 22:15
Jeg er en gutt/mann på 20. bor i Oslo. Er mye deprimert. Har ingen venner. Måtte slutte på skole pga mobbing. Blir trolig ufør. Jeg vil gjerne bli bedre kjent med deg. Løfte deg opp igjen. Få deg i bedre humør:)

Jeg er hobbyfotograf skriver låter og går tur. Send meg gjerne en melding!

Hilsen en snill kjernekar med god sans for humor og full av respekt.
Avatar

Ikke gi opp!

jan 23 2021 - 21:29
Føler med deg, er på et ganske mørkt sted for tiden selv, men jeg velger å håpe at det kan bli bedre og det bør du også. Søk hjelp før du gir opp, du betyr mer for andre enn du tror.
Avatar

Jeg skjønner deg godt

jan 25 2021 - 02:13
Det er ikke lett nei vi står i samme båt!
dt er trist å høre om deg,ingen kan forsto oss men vi kan forstor hvarandre godt.
Jeg har sakt ja til alt hjelp, la oss leve litt til hvis vi klarer å se om dt fins den hjelpen alle snakker om!..
Avatar

Hei

jan 26 2021 - 14:51
Uff så vondt å lese dere som sier dere ikke vil leve mer. Det er så vondt og forferdelig å ha det så vondt inni seg at man ser på det som eneste utvei og at man ikke orker mer.

Jeg håper dere har gode og nære venner eller familie som tar godt godt vare på dere i denne tiden, som viser omsorg og bryr seg om dere. Og skulle det være vanskelig så vær så snill ring hjelpetelefon, ring fastlege og om det er lettere å skrive, send meg en PM bare du snakker med noen om det ❤️

Og vit at:
DU ER UNIK
DU BETYR NOE
DU ER VIKTIG FOR NOEN
DU ER VERDIFULL
DU ER FANTASTISK
Avatar

Re: Vil ikke leve

feb 1 2021 - 22:04
Hva kan egentlig hjelpetelefonen gjøre for en person som er lei av livet, inkl meg selv? Jeg var innlagt i 2018, men jeg har ikke kommet noen vei etter dette, bare masse bekymringer og negativ tankegang fra morgen til kveld.
Til forsiden