Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vil gi opp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vil gi opp

jan 3 2022 - 01:37
Gråter hele tiden, sliten, null energi, alt er håpløst og mørkt, vil dø hele tiden, får meg så vidt opp av sengen, sliter med å få i meg noe som helst mat, synker igjennom sengen og i et mørkt hull, vil forsvinne, gjør så vondt, er så trist og lei, orker ikke mer. Hvorfor er det sånn med meg? Hele livet har væet grusomt. Skjønner ikke hvordan jeg lever. Noen tips?
Avatar

Hei

jan 3 2022 - 04:00
Jordbær slike følelser er vonde å ha.Kjenner på mye av det selv men likevel det eneste jeg kan si er uansett hvor håplost det føles og man vil gi opp.Vi må holde ut hvis vi skal være her uansett hvor mye vi vil gi opp.jeg vet å holde ut føles ikke som å leve men er vel det beste jeg kommer på.Stor klem fra meg.
Avatar

Hei

jan 3 2022 - 11:30
Livet er i bølger og kan ha vondte stunder..men ikke bare det?Finn en balanse..tenk at store forventninger Åssen livet skal være og media press med alle vellykkede bilder osv..øker den følelse for mange..Ikke sammenlign livet ditt med andre,tenk hvordan er livet ditt her og nå og ikke hvordan du ville skulle vært..Og ta det derfra,Finn små øyeblikk som løfter deg..ta en dag om gangen..Livet er i kontinuerlig forandring ..Det blir bedre,lær deg å være din beste venn og vis deg selv firståelse og omsorg..du er bra nok og kommer deg ut av det etterhvert..Små skritt og små øyeblikk av mestring i hverdagen..ikke store mål og forventninger..ferier status og sosiale medier press er inke virkelig lykke det.:)
Til forsiden