Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vil dø

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vil dø

aug 31 2020 - 18:00
Hei!

Jeg vet ikke hva jeg skal skrive. Vil bare tømme hodet litt:)

Jeg er 15 og har hatt selvmordstanker i mange år nå. Det er ingen mening med livet. Verden er urettferdig, det er så mange som lider, og jeg kan ikke gjøre noe særlig med det.

Jeg er annerledes. Ensom. Så inderlig ensom. Jeg klarer ikke relatere til andre mennesker, og føler meg ikke forstått. Jeg har ingen venner på min alder.

Alt gjør vondt. Jeg klarer ikke gjøre hverdagslige ting. Vil ikke våkne, vil ikke leve. Sliter med å stå opp og sliter med å gjøre noen ting. Dagene er lange og livet så altfor langt. Jeg er jo allerede mislykket, og det går vel videre nedover herfra.


Jeg er klar for å dø. Men må finne en god og sikker metode å ta livet mitt med. Det tar tid, det er visst ikke lett å dø. Men mellomtiden er så tung. Jeg føler jeg har dårlig tid, vil virkelig ikke være her mer.

Jeg har behandler i BUP, men jeg får egentlig kun høre at jeg må distrahere meg. Altså, greit nok, men det funker jo ikke i lengden.

Vet ikke hva jeg ville med dette. Gjerne send melding hvis du trenger noen å prate med, uansett hvem du er. Jeg lever for å hjelpe andre, det er noe jeg fremdeles brenner for skjønt jeg har mistet alle interesser. Du er verdifull<3
Avatar

Re: Vil dø

aug 31 2020 - 21:17
Hei Ariiii00.

Utfra det du skriver over skjønner jeg at du har det vanskelig nå. Jeg vil derfor minne deg på at dersom du har behov for noen å snakke med kan du ringe Hjelpetelefonen på 116 123. Du kan også ta kontakt med oss på vår chat www.sidetmedord.no dersom du foretrekker det.

Mvh,
Administrator
Til forsiden