Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vil bare skrike!!!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vil bare skrike!!!!

nov 19 2019 - 17:08
Vil bare skrike... det er så utrolig vondt...alt er et ork.. tåler ingenting...jeg tenker at jeg snart ikke orker mere hvis det ikke skjer noe fort.igår tenkte jeg på at ville bare henge meg på rommet...føler meg som et spørsmålstegn for alle..hører nesten ingenting...har måttet bo hos mine foreldre fra slutten av juni.klarte ikke å bo der hvor jeg bodde lengere pga opplevd mye vondt der og måtte bare fort bort.er ikke bare å bo hos mine foreldre.her får jeg aldri ro...de skjønner seg ikke heller på at jeg er syk.ihvertfall ikke min far f. eks igår når jeg skulle støvsuge.du må støvsuge nå.hadde vært fint om du hadde støvsuget hadde jeg satt mer pris på.han har aldri forstått meg har jeg følt.føler ikke at jeg er noe glede for han.skjedd flere ganger når jeg kommer inn døra.hjemme allerede.var en gang det skjedde og da gikk jeg ut igjen og da sendte melding til min mor at jeg ikke orker mer etter at jeg gikk ut og da ringte min far og sa at min mor gråte pga ble redd for meg når jeg sa det.når det har skjedd en gang før at jeg ikke synes det var så hyggelig at er jeg hjemme allerede også skjer det idag igjen.er det et hint om at jeg kom hjem for tidlig eller noe sånt.ikke bare å være ute så lenge når man sliter psykisk som han tydlegvis ikke forstår.tanken nå er at må jeg kutte meg eller hva må jeg gjøre for å bli sett og forstått.så sliten og lei meg)=jeg føler meg bare til bry og tenker på at hvis jeg dør slipper de å ha noe mere med meg og gjøre ....
Avatar

Re: Vil bare skrike!!!!

nov 19 2019 - 18:13
Jeg skjønner at det er vanskelig. Men det er heller ingen holdbar løsning å bo hos foreldrene hvis du er så gammel som at du er født i 1985. Kan nok hende at dine foreldre også synes det blir litt mye for dem over så lang tid.

Hva med å prøve å se for deg at du sitter i førersetet på ditt liv. Hvor vil hen i drømmene dine, og da mener jeg ikke de destruktive tankene som du beskriver eksempler på her, men de ekte drømmene som vil gi deg glede og livsinnhold. Så peiler du retningen din dit, og finner ut hva som skal til for å nå drømmene dine. Del de oppgavene opp i små delmål og tenk at du skal løse en del om gangen. Det blir ikke bare enkelt, men det vil også gi deg tilfredsstillelse og noe konstruktivt å bryne deg på. Det vil finnes folk som vil hjelpe deg hvis du konkrete planer og trenger hjelp til deler av planen din, hvis du bare spør deg rundt.
Avatar

Hei

nov 21 2019 - 02:19
Jeg tror ikke de mener det vondt men at de mer bekymrer seg for deg og da sier dumme ting uten å tenke seg om.jeg tror de er glad i deg men vet bare ikke hvordan de skal forholde seg til dette.som Akershusøst nevnte over her dette med at du bor hjemme hos foreldrene dine.når du er over 30 og bor hjemme nå må det være vanskelig for deg og bo med dem mens de sikkert bekymrer seg for framtida di.jeg vet ikke om du tar skal leie ett annet sted el kommunalt etterhvert men tror det kunne vært bra for deg og også ta kontakt med fastlege er litt lurt så du kan få hjelp at du ikke bærer på alt alene.høres ut at du trenger hjelp både psykisk og praktisk men jeg tror nok dine foreldre bekymrer seg for deg og at de er glad i deg.bare det at du flyttet tilbake hjem og fikk lov til det viser at de bryr seg om deg for de kunne nektet deg fins slike foreldre også så jeg ser utifra hva du skriver her høres ut at det er to foreldre som bryr seg og bekymrer seg og du blir ihvertfall hørt på forumet.
Avatar

Hei

nov 22 2019 - 23:41
Takk for at dere leste innlegget mitt. Må søke etter ny fastlege da jeg har flyttet hit. Har tenkt på at kanskje er en ide og begynne på antidepressiva. Nå bruker jeg remeron 30mg(2 tabletter) og 1 tablett ciricadin på kvelden for å få sove. Skal også begynne på dps. De fra bydelen angående psykiatrisk sykepleier skulle visst også ringe til uka. Håper tingene faller litt mer på plass nå. Nei de bryr seg sikkert men,blir bare masse styr og tull. De er jo ingen psykologer og skjønner det ikke altids er så lett for dem. Håper jeg finner ny bolig snart. Har søkt om omsorgsbolig. Har også tenkt til å prøve å søke lån i Husbanken igjen til januar. Fikk ikke lån i år pga de hadde visst ikke mere penger igjen i år til at jeg kunne få lån.
Avatar

Hei

nov 23 2019 - 22:18
Det høres ut at ting starter sakte å komme på plass.at du tenker å ta kontakt med husbanken og at du skal starte på dps.du får sikkert god hjelp der også.er det søkt om bemannede boliger siden du skrev omsorgsboliger.?håper det ordner seg med bolig for deg for tror du da får det bedre også.ja det er nettopp det derfor de ikke forstår deg som du skrev fordi de ikke er psykologer.det er ofte tøft for familie er ikke alltid de vet hva de skal si og til slutt kan det komme feil ut.De prøver så godt de kan er det viktigste.Lykke til håper détte ordner seg.kanskje du kan oppdatere oss hvordan det går fremover?
Avatar

Hei

nov 24 2019 - 19:29
Det er bare å legge meg til som venn. Så svarer jeg så fort jeg kan. Tenker å søke på omsorgsbolig der hvor de har du mulighet for å komme innom hvis behov. Vil ikke bo i bemannet bolig. Klarer meg ofte selv og liker å ha friheten av og til så da tenker jeg at ikke bor i bemannet bolig men,veldig greit om de har mulighet for å komme innom hvis behov.
Til forsiden