Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vil bare dø, men samtidig ikke...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vil bare dø, men samtidig ikke...

sep 19 2016 - 00:11
Jeg har så mange tanker om overdose for tiden. Jeg vil dø men så vil jeg ikke dø heller. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Tror jeg ikke hadde klart å dødd uansett av svake smertestillende og antidepressiva. Hadde sikkert bare ødelagt noe i kroppen og det vil jeg jo heller ikke. Føler meg så teit og barnslig med slike tanker og slike ønsker og at det er det jeg tenker å gjøre, og jeg vil ikke høres ut som et barnslig, oppmerksomhetssøkende menneske for psykologen min, så jeg tror ikke jeg kan fortelle henne om det. Uansett vet jeg ikke hvordan jeg kan si det.
Avatar

Re: Vil bare dø, men samtidig ikke...

sep 19 2016 - 19:25
Forklar det till psykologen din akkurat som du forklarte det till oss.
Du kunne også prøvd å snakke om det med fastlegen din, det funka veldig bra for mæ, legen har uansett mye mer makt og mulighet till å tilby andre behandlings muligheter for deg (medisiner, undersøkelser, innleggelse på forskjellige steder, gruppeterapi osv.), prøv det.
Om det er umiddelbar krise, så ring legevakta.

Vet AKKURAT hvordan du har det, du er ikke dasspapir. Ikke dø...
Ville gitt deg en klem nå om jeg kunne.
Avatar

Re: Vil bare dø, men samtidig ikke...

sep 19 2016 - 21:24
Har hatt samme tankene, men så finner man alltid grunn til at man ikke vil. Åsså finner man grunn til å gjøre det igjen, og så vil man ikke.. igjen. Det er tricky. Og det er vanskelig å forklare til psykolog, får er det fare.. blir man kanskje tvingsinnlagt. Og man føler at det gir null mening, det hjelper jo ikke? Men man må innrømme til seg selv først at msn trenger diverse ting før ting kommer nytyig til hjelp. Uansett hva man er redd, så må man lære å face det, får man vil hjelpe! Jeg ville gjerne ha hjulpet deg, om jeg kunne. Jeg forstår det er vanskelig. Og det er ok å føle det du føler. Jeg håper ikke du tar døds valget, jeg skulle ha gitt deg en klem akkurst nå om jeg kunne og forklare til deg at til slutt - så fikser ting seg. Men tiden kan virke som en evighet. Ikke gi opp når du har kommet så langt!
Avatar

kjære deg

sep 29 2016 - 01:09
jeg har hvert der selv, jeg er der enda.
jeg vet det er vanskelig, men du må snakke med noen...
for å få hjelp så må du be om hjelp, du må si at du ikke orker mer, men samtig tørr du ikke..
jo mer psykologen din vet hvor lettere er det for psykologen å hjelpe deg....

jeg er her om du trenger noe <3
Avatar

Re: Vil bare dø, men samtidig ikke...

sep 29 2016 - 01:18
Du er ikke alene om å ha det slik. Og det er ikke noe godt. Av egen erfaring hjalp det å si fra til psykologen og fastlege. Man er ikke svak bare fordi man trenger litt støtte.
Avatar

:-)

okt 16 2016 - 23:22
Slenger meg litt på sannheten her.. Du er heldigvis ikke 100% suicidal. Men jeg håper du skaffa deg hjelp! Hvis ikke kan det ende opp med at du faktisk blir helt og holdent suicidal...
Avatar

Kjære deg som ikke vil leve og ikke vil dø.

okt 26 2016 - 21:24
Jeg føler at du er ganske ung, og det er en stor fordel. Jeg er på samme sted som du, men har barn og mange som er avhengige av meg, som jeg ville ødelegge livet til hvis jeg ga opp.
Søk hjelp, for Guds skyld! Hvis fastlegen er god, bruk ham. Vær åpen med psykologen din, og til familie og venner som du stoler på. Livet ditt kan ennå endre seg på måter du aldri kunne tenke deg! Ta i mot behandlingen du blir tilbudt, også medisiner, selv om du kanskje ikke liker det. Med god hjelp kan dette forandre seg!
Tenker på deg og følger med her. Du er flott og modig, kjemp på! Anna
Til forsiden