Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vet ikke hva jeg skal gjøre! Vil ikke at foreldrene mine skal vite noe

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vet ikke hva jeg skal gjøre! Vil ikke at foreldrene mine skal vite noe

sep 29 2022 - 02:10
Jeg har slitt med selvmordstanker og selvskading før sommerferien og fikk hjelp av barnevernet men det hjalp ikke noen ting men for noen dager siden så skada jeg meg selv en god del og når jeg kom på skolen så skulle vi se på no dumb presentasjon om mental helse og jeg har på hansker for å gjemme sår og sånt men det er veldig vont å ta på så fikk det ikke nok på så to av de som satt ved siden av meg drev og tok på hendene mine og alt spurte meg masse spørsmål en dro en av hanskene litt av også. Og etter det så har jeg funnet litt glede av å mobbe en av vennene mine og slå andre. Og to av vennene minne snakka mellom seg at de måtte prøve å skaffe hjelp for meg men jeg vil ikke det og jeg vil ikke at foreldrene mine finner ut noe eller barnevernet fordi jeg har hat sak før om selvmord så da må jeg nok flytte til fosterhjem eller mental sykehus jeg vil ingen av dem. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre
Avatar

Re: Vet ikke hva jeg skal gjøre! Vil ikke at foreldrene mine skal vite noe

sep 29 2022 - 09:01
Så leit at du har det så vondt. Men jeg blir ganske imponert over selvinnsikten du viser. Jeg har lest det andre innlegget du skrev på mobbing i natt også, at du ser sammenhengen mellom hvordan du har det inni deg og at du prøver å mobbe andre.

Du blir neppe plassert i fosterhjem selv om du har flere problemer, det er en siste utvei når barnet lider av manglende omsorg i hjemmet. Ikke er det automatisk bra å bli plassert i fosterhjem og ikke finnes det tilgang på fosterhjem i store mengder, så de prioriterer hardt hvem de bruker de plassene til. Barnevernet vil i lengst mulig grad gi hjelp mens du bor i det hjemmet du har, så jeg tror ikke du trenger å være så redd for å bli omplassert til fosterhjem bare fordi du trenger hjelp med det vonde inni deg. Det er heller ikke sånn at barnevernet kan fortelle foreldrene dine særlig mye om deg, de har taushetsplikt og du bestemmer mye når du er så gammel at du går i 9. klasse.

Jeg synes du skal prøve å søke hjelp igjen!
Til forsiden