Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vet ikke helt hva jeg gjør

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vet ikke helt hva jeg gjør

sep 23 2016 - 23:53
Hei,
I det siste, eller for noen år siden så blei jeg veldig deprimert og ville ta livet mitt.. Jeg fikk snakke med noen om det og fikk hjelp, men nå de siste månedene så har det kommet tilbake.
Jeg føler meg helt verdiløs og har nesten ikke lyst til å spise og føler egentlig mest for å bare ende det. Er så sliten av ikke klare noe selv. Er redd for å gå på butikken eller gå ut av huset alene (klarer å gå utenfor noen ganger). Hvordan skal jeg da klare noe uansett? Jeg vet jo at jeg burde ikke klage eller at jeg har en stor grunn til å føle det sånn, men det gjør jeg.
Hva kan jeg gjøre for å føle meg litt bedre med meg selv? Fordi jeg klarer snart ikke mer.
Avatar

sep 24 2016 - 01:57
Helt annen bakgrunn, men samme situasjonen. Hadde angst og var deprimert og hadde disse følelsene (de du beskriver) periodevis (typisk dager/max en uke) før jeg bare ble brent ut og apatisk. Sist måned hang kjæresten min seg. Og jeg har kun vært ute av leiligheten for legetimer siden. Klarer, som du sier, av og til å gå ut og røyke. Men det må som regel være etter midnatt og er langt ifra hver dag. Har dessverre ingen løsning. Jeg klarer fremdeles ikke spise, sove eller noen av primærbehovene. Men du er ikke alene. Dette er symptomer på noe annet enn deg, kjære. Ring lege eller psykolog og spør om hjelp igjen. Jeg har slitt med angst og depresjon i ti år og skal be om første time hos psykolog til uken. Vi er mange, og vi kan ikke gi opp alle sammen. Vi kommer til å klare oss, vi må.
Til forsiden