Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Verden er jo gal

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Verden er jo gal

mars 15 2021 - 10:48
Kjenner jeg blir så redd av hvor gal verden blir. Folk mener covid er et skalkeskjul for dendype statens økonomiske interesser, vaksiner er microchipper som setter inn i oss, ingen kan stole på noen. Boligmarkedet er for finanshaier og for at noen skal tjene seg rikere og rikere. Det og gå på visning er som en konkurranse i og lure hverandre. Meglere, forsikringsselskap, strømselskap pakker inn viktige opplysninger så vi ikke skal skjønne hva vi skriver under på og folk blir økonomisk ruin. Hva er sannheter og hva er ikke er jo helt umulig og vite for tiden. I Russland arresteres folk for og protestere mot regjerende makter og det diktaturet det er der. I USA går en stor andel av befolkningen rundt og tror den politiske eliten er pedofile som spiser og ofrer barn. Pizzagate, qanon, flat earth osv. I Kina blir folk arrestert og på mystisk vis borte om de uttaler seg om staten. De sosiale mediene som fb og Instagram florerer av coockies, algoritmer og reklamer. Jeg vil av denne jorden. Alle politiske partier lover at om de får makten blir alt bra. Alt er de andres partienes skyld. Og her er jeg, alene, paranoid, gravid, ensom, sinna og jævla bitter. Vil ikke ha noe barn inn i denne verden. Vil egentlig bare vekk fra denne verden
Avatar

Se på hjelperne

mars 15 2021 - 11:29
En utrolig fin person sa en gang "se på hjelperne".

Jeg er enig med deg i at verden mange ganger virker gal og trist, men det er alltid noen som gjør positive ting og som forsøker å hjelpe og gjøre verden til et litt bedre sted for oss alle.

Jeg har funnet ut at det kan være lurt å konsentrere blikket litt mer på disse heller enn alle de selvopptatte, grådige og tvilsomme som opptar så mye plass i informasjonen vi mottar.

For det er ganske mange hjelpere der ute også, bare at de ikke tar opp så mye spalteplass.

Et annet lifepro tips er for all del ikke les kommentarspaltene i avisene :-)

B.
Avatar

svar

mars 18 2021 - 21:31
Hei, du trenger ikke egentlig bli en del av denne "verden". Hva som skjer rundt i verden og hva folk tror, spiller stortsett egentlig ingen rolle for deg. Du lever bare en gang, og den ene gangen du lever burde du gjøre alt i din makt for at du skal føle deg bra. Det betyr, lev akkurat slik du vil, i din egen verden. Det kan bety masse rart det, reis til en øde øy og lev der, spill poker hele dagen, bli en nonne.. Det er masse hersketeknikker som blir brukt hele tiden for at du skal gjøre ditten og datten, men det betyr fortsatt ikke at en må gjøre slik. Verden vil alltid prøve å kontrollere deg, og da mener jeg alle og enhver, uansett hvilket land, parti, nyhetskanal eller person. Drit i all denne informasjonen du hører om, skru av tven og mobilen/pc. Bekymre deg om dine problemer, ikke hva alle andre vil at du skal bekymre deg om.
Avatar

Hei.her er en oppfordring til deg følsomme meg :)

mars 18 2021 - 21:38
Jeg vil du skal se på YouTube dokumentaren - Hans Rosling - dont panic ( og andre ting han har)

Han gir deg mer rene fakta om verdens bildet.

Du kan ikke stole på media for å forstå verden. Media har kun fokus på elendighet.
Det er MASSE positive ting som skjer hver dag.
Til forsiden