Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vanskelig å leve, vanskelig å dø

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vanskelig å leve, vanskelig å dø

des 3 2020 - 17:46
Har strevet med selvmords tanker som kommer og går siden eg var cirka 15 år. Akkurat nå frister det mer en noen sinne. Eg ser ingen bedring i min framtid - ingen fast bedring, vertfall. Depresjonen og de vonde tankene kommer alltid tilbake... I år så begynte jeg også å streve mer med rus bruk. Før så røyk eg bare hasj, men nå misbruker eg MDMA og speed for å føle meg aktiv og glad. Det er mye misbruk i familien min, mye rus - var selv alkoholiker ifjor. Vet ikke hva eg skal gjøre; selvmord virker så skummelt og vondt.
Avatar

Re: Vanskelig å leve, vanskelig å dø

des 3 2020 - 20:38
Om du ønsker å ha noen å dele tankene dine med så kan du ta kontakt med oss på Sidetmedord.no, eller på vår gratis og døgnåpne Hjelpetelefon på 116123.
Avatar

Re: Vanskelig å leve, vanskelig å dø

des 3 2020 - 21:44
Hei!
Jeg føler med deg! Det er vanskelig å leve, og hvertfall vanskelig å dø! Livet er full av forventninger og strev, press til å lykkes i livet. Jeg ønsker heller ikke å leve, men hva skal man gjøre?
Avatar

Hei

des 3 2020 - 23:35
Vi er flere som er i samme situasjon. Har du noen du kan prate med om dette, ta kontakt med de. Hvis du vil chatte med en i samme situasjon, så kan du sende en pm til meg
Til forsiden