Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vær så snill ,ta deg 2 min og les dette..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vær så snill ,ta deg 2 min og les dette..

juni 19 2017 - 22:50
Jeg er ganske ny her inne, og jeg hadde store forventninger til alt fra å FÅ hjelp ti å GI hjelp. Men jeg er faktisk veldig skuffet..

Jeg har aktivt gått gjennom forum'ene og send mld og tilbudt meg hjelp der jeg kan hjelpe, men jeg får ikke noe respons... Det er forsåvidt greit

Jeg ser så mange innlegg om folk som desperat trenger hjelp, som ikke får et eneste svar en gang ( kan hende folk har sendt personlig mld og ikke svart i forum ) Men hvis faktumet er at folk leser innlegget og ikke tilbyr noe hjelp om de kan det så er ikke det like greit..

Jeg har selv lagt ut innlegg hvor jeg har spurt om råd, men ikke fått noe svar og endt med å bare slette hele innlegget etter et par dager da jeg har følt en slags skam?

Jeg vill bare påpeke at jeg IKKE klandrer noen, og ikke mener dette støtende.

Jeg vill bare PÅMINDE om at detter et sted hvor man kan både SØKE og GI hjelp.

Jeg syns at dette konseptet er helt fantastisk, og jeg tror at vi er en god del her inne.. skulle så gjerne ønske at alle bidro litt der hvor de kan så alle kan få bare bitte litt hjelp..

Jeg syns det er skummelt å tenke på hvor mange mennesker som sliter nå om dagen, spesielt hvor fort dette antallet stiger. Hvis vi alle bruker litt mer tid på medmennesker så kanskje vi kunne unngått dette?
Avatar

Re: Vær ...

juni 20 2017 - 06:42
Mange er nok innpå her med ujamne og kanskje lange mellomrom. Å slette eit innlegg etter to dagar er for tidleg.
Avatar

Re: Vær så snill ,ta deg 2 min og les dette..

juni 20 2017 - 19:33
Er livet et fjell man ikke bestiger før man står der å må betale regningen for det livet man har levd?
Avatar

Rambotnik

juni 20 2017 - 22:23
Var det et spørsmål til det jeg skrev? Skjønnte ikke helt
Avatar

Re: Vær så snill ,ta deg 2 min og les dette..

juni 21 2017 - 21:13
Var ment som ett spørsmål, kanskje ikke til deg direkte. Men det er vel mer ett spørsmål som ikke har en fasit, er nok flere meninger om det spørsmålet enn svar. Sånn livet mitt er/har vært er nok fasiten i svaret for min del. Jeg har kommet meg forholdsvis langt i livet, hvis man tar ting i betrakning som at jeg har slitt hele mitt voksne liv. Er nå 32 år, har kone, hus, jobb, 2 barn og den 3 på vei. Nå er jeg sykmeldt 100 prosent, skal prøve meg på 50 prosent til uken. Men den indre uroen er så sterk at angst og tunge tanker er det eneste jeg ser. Har slitt med dette i 14 år. Først i år skaffet hjelp av psykolog. Skal få en utredning for adhd/add. Skal nevnes at jeg aldri har vært medisinert for dette, men nå føler jeg at det er eneste utvei. Bare så synd at veien er så uendelig lang å gå. Synes ikke det er noe rart at folk aldri går den rette veien for å finne noe som kan gjøre livet lettere å leve. Det er lang ventetid på offentlig psykolog, å trenger du medisiner for å fungere er dette også en prosess som krever umenneskelig mye av en person som har mer enn nok med å dra på butikken f. eks. For min del får jeg slengt i trynet at du har jo kommet langt i livet. Å ja jeg har kanskje det, men det er ingen som kan se hva som skjer på innsiden.
Avatar

hm

juni 22 2017 - 08:20
liker selv å svare privat på melding, blir en mer "personlig" samtale.. selv snakker jamt med en i ny og ne alltid hyggelig og ser litt fram til neste meldingene...

kan godt skjønne at siden kan være skuffende..
Avatar

å få respons...

juni 23 2017 - 15:16
Jeg er enig med deg i at det føles tungt når man ikke får respons. For min del så har jeg vel fått respons noen ganger og andre ganger ikke. Sånn er nå engang menneskene, ganske uforutsigbare, og iallfall når man strever mye med seg selv. Og det er som andre her sier, at det kan være sånn at man går inn og ut her med ujevne mellomrom. Men jeg prøver iallfall når jeg er kommet i en slags dialog med noen, å følge opp. For min del er det nå ganske frustrerende at jeg ikke kan sende private meldinger til noen her inne, det har skjedd noe galt som heller ikke administrasjonen har greid å rydde opp i, de har prøvd litt, men jeg vet ikke om jeg synes at de har prøvd nok. Den siste kontakten jeg hadde, var at de oppfordra meg til å sende en melding til administrator, noe som jo ikke fungerte, fordi det var der problemet lå. Da jeg gav beskjed om det, hørte jeg ikke mer. Så ikke vet jeg.... hvor flinke datafolk de har her......

Men det kan være fint å ha slike private dialoger gående, fordi da er det mye lettere å følge opp en bestemt person...
Avatar

Ang private meldinger.

juni 24 2017 - 06:15
Hei.
Oppfordrer til å bruke følgende fremgangsmåte for å sende private meldinger:

Gå inn på vennemeldinger.

Fremgangsmåte – legge til en venn

Alle brukernavn er klikkbare – «Klikk på brukernavn» tar deg til en side med en «Bli venn» knapp. Person 1 sender en «bli ven» forespørsel til person 2 som må godkjenne forespørselen. Forespørselen blir sendt som en innboks melding som kan sees når person 2 logger seg inn. Dersom person 2 har registrert e-post adressen sin, vil det bli sendt beskjed om forespørselen på mail.

Person 2 godkjenner/avslår forespørselen. Dersom forespørselen godkjennes, opprettes vennskapet i systemet, og brukerne gis nå mulighet til å sende hverandre personlige meldinger i innboksen. Disse meldingene vil kun gå mellom brukerne.

Mvh
Admin.
Avatar

Re: Vær så snill ,ta deg 2 min og les dette..

juni 24 2017 - 10:27
Jeg synes også det er litt synd. Dette forumet har potensialet til å bli veldig bra, men det er så utrolig lite aktivitet her. Derfor orker jeg sjeldent å ta turen innom forumet. Bruker det mest til å ha sånn meldingssamtale med de som jobber her. Har hatt kontakt i noen mnd. som oftest på kveldstid når jeg føler jeg ikke har hatt noen plass å henvende meg.

Jeg ender opp med å være mer på kvinneguiden, men der har de ganske lav takhøyde i forhold til hvor ærlig man kan være om følelser, tanker, handlinger osv. Så kan liksom ikke skrive akkurat hvordan ting er. Må sensurere meg hele tiden for å ikke bli utestengt. Føler derimot jeg får bidratt litt på det forumet og det er godt og skaper avledning.

Skulle gjerne sett at forumet ble mer aktivt, men så lite respons og lite nyttighet jeg har fått fra selve forumet så lar jeg som oftest vær. Chaten er også nesten alltid utilgjengelig. Har bare opplevd at den var tilgjengelig en gang når jeg har vært innom, og da tok jeg kontakt. Jeg går jo bare inn på denne siden når det er ekstra vanskelig, så. Men har vært fint med den meldingskontakten da.
Avatar

til administrasjonen

juni 24 2017 - 15:34
Jeg kjenner framgangsmåten for å sende private meldinger. Jeg gjorde det før, for noen år siden, da funket det. Problemet er at det av en eller annen grunn ikke fungerer nå lenger. Vet ikke om det har noe å gjøre med at jeg har skiftet brukernavn, eller noe. Jeg har testet det ut flere ganger med en person her inne , men det fungerer altså ikke. Det har ingenting å gjøre med at jeg ikke forstår framgangsmåten.
Avatar

Om vennetjenesten

juni 24 2017 - 16:14
Jeg skal ta dette videre og se om det finnes en forklaring. Har ikke fått andre tilbakemeldinger på det samme problemet.
Avatar

vennetjenesten

juni 25 2017 - 21:37
Flott hvis det går an å finne ut av det....
Avatar

Hei

juli 3 2017 - 00:31
Jeg vil gjerne snakke med deg!
Avatar

til administrasjonen

juli 4 2017 - 01:49
Hei! Jeg lurer på om dere har kommet noe videre i forhold til å finne ut av hvorfor jeg ikke mottar eller kan sende private meldinger?


Hei, fint om du kan sende oss en melding på Sidetmedord.no, så kan vi se på det der.

Hilsen
Administrator
Til forsiden