Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Utslitt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Utslitt

juli 18 2022 - 23:09
Sliten og lei. Vil ikke leve men vil på en måte ikke dø. Vil dø men tror ikke jeg egentlig vil dø.
Helt lost, what to do??
Avatar

Fastlåste mønstre

juli 18 2022 - 23:37
er du helt sikker på at det ikke er noen endringer, hvis du ser helt vekk fra andres forventninger til deg(litt annerledes med yngre barn), som kan gjøre deg mindre sliten og lei. Er det mulig å tenke litt "utenfor boksen".
Håper disse tankene dine bare er forbigående og at du ikke grubler på dette hele tiden..

Ønsker deg lykke til!
Avatar

Til Heidia01

juli 18 2022 - 23:41
Problemet er at jeg allerede har psykolog osv. Men kommer ingen vei med det. Har disse tankene nesten konstant.. så blir utrolig sliten å lei av det. At ting aldri blir noe bedre uansett hvor lenge jeg har gått til psykolog å prøvd å få hjelp, så kommer jeg ingen vei. Ser ikke på noe måte at dette vil gå bra eller bli bedre, er så sliten av å kjempe en kamp som jeg bare ikke klarer å vinne.
Avatar

Hei

juli 19 2022 - 00:50
Jeg forstår godt hva du skrive, selv har noenganger såne tanker.

Men vet du hva, mann ikke altid bør høre på sine tanker, de kommer, lager kaos og går videre. Det er veldig slitsom fordi mann føler løsningsløs selv om løsninger altid finnes, men ikke altid mann klarer å ser dem med en gang. Du sier at du slett med selvmordtaker lenge nå, da betyr at du vant over dem mange ganger, fordi du er fortsatt her. Det betyr at du er sterkere enn du tror. Du vet ikke hva komme i neste sving.. Darfor ikke gir opp.

Du kan lette glede i små ting først. F. Expl la merke hvis noen skal smile til deg, ta på fine klær hvis du liker det, varmt dusj, kos deg med lit sjokolade. Prøv å lette etter små ting som gjør deg glad. Og fortsett å gå til psykolog.

Jeg tro på at vi lever her fra noe grunner. Kunsten å leve er å finne de grunnen hvorfor mann lever. Hvis du skal gi opp så du aldri finne svar på det.

Masse klem
Avatar

Hei

juli 19 2022 - 01:13
Det kan ta år(ikke depresjonen jeg uttaler meg om altså), men det kan også skje tilfeldigheter som gir fart på utviklingen. Så jeg har generelt inntrykk av at folk blir bedre med åra av sosial angst. Det er nok ganske vanlig vil jeg tro, å føle seg veldig sliten innimellom når man må pushe seg mye mer enn andre i dagliglivet, da må man sette grenser på alle plan og passe på å få mer hvile enn andre.

Er det mulig å få eksponeringsterapi der dere øver ute i det virkelige liv, Har ofte tenkt at det må være veldig fint spesielt for unge.

Avatar

mong2400 & Heidia01

juli 20 2022 - 05:50
Takk for fin respons!

mong2400: Takk for fine, oppløftende ord å gode tips. Håper du har det bra!

Heidia01: Ja har hørt om sånn eksponeringsterapi ang angst. Ut i fra det jeg har hørt er det den beste terapien mot angst. Har ikke prøvd selv da, virker så skummelt. Å måtte eksponeres mot det man frykter aller mest liksom. Men, med å gjennomføre det + ta tiden til hjelp er det sikkert fullt mulig for de fleste å bli «frisk», eller iallfall bedre.
Til forsiden