Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Utro. Hva skal en gjøre.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Utro. Hva skal en gjøre.

okt 18 2016 - 10:55
Hei.
Sliter litt nå.
Kona kom hjem etter en kjøretur med bilen i 6 timer.Har vært noen sånne turer.
Spurte hvor hun hadde vært.Brøt sammen i gråt.
Fortalte meg at hun hadde truffet en ny mann som hun forelsket seg i.Dette forholdet varte i over ett år,
Så gjorde han det slutt ,fordi han skulle gifte seg.Min kone sa at hun var i en boble som hun ikke kom ut av.Hun ble ny forelska på nytt.
Hun har forsatt følelser for denne mannen,men er på veg å glemme han.
Men hun sier at det er meg hun er trygg på og meg hun vil leve med etter så mange år..Men trenger tid for seg selv for å bearbeide seg selv.Hun må komme ut av bobla.Hun sier at vi må ta en dag av gangen.Har to voksene unger som er flytta ut.Men barna var hjemme da det stod på.Har vert i lag i 20 år.Er så fortvila på hva jeg skal gjøre.
Er det noen her inne som har vært i en sånn boble.
Er jo så glad i kåna mi.
Er litt vanskelig å få dette ned med ord.
Hodet fungerer ikke.
Er det andre her inne som har kjent på detta.
Avatar

Hei

okt 19 2016 - 01:04
Du må vel gå inn i deg selv å kjenne hva som er riktig for deg. Vil du kunne leve videre etter hvert og tilgi? Hvordan føler du deg? Vonde følelser regner jeg med.. men samtidig vet jeg at man kan bli betatt/forelsket i andre men alikavel vil bli der man er.. men om det har foregått over tid har hun jo gått bak din rygg lenge.. ingen andre enn deg selv kan gi deg de svarene på hva du skal gjøre. Du må velge om du skal bli eller gå. Gi henne det hun ønsker eller det du vil..
Avatar

Min mening

okt 29 2016 - 10:47
Jeg syns dette var svært leit å lese, men ble ganske sint inni meg også. Jeg kunne aldri ha tilgitt henne, hun har trossalt gått bak ryggen din i 1 år. Det er bra at dere tar en pustepause og får kjenne på hva som er riktig i forhold til dere. Jeg kan ikke si hva du skal gjøre. Kjenn på følelsene, ikke gjør noe fordi du tror du må, men du må gå helhjertet inn i å enten fikse ekteskapet, eller begynne å tenke på å skille lag.
Håper dette går i en bra retning, og håper dere får fikset opp i dette på en måte.

Kjenn på følelsene og situasjonen, hilsen Anemone.
Avatar

Ting kommer ikke til å bli det same igjen

okt 30 2016 - 16:58
Jeg har vært i en sånn situasjon , han som jeg var glad i traff en annen , han snakke også om å finne seg . Jeg ga han tid sammen med ny kona etter 1 år kom han tilbake til meg å sa unnskyld. Men det som har skjedd er at jeg har mistet tilliten på ham og etter at han er kommer tilbake sameligne han meg og den dama han hadde truffet . Til slutt fungert det ikke . Min mening er at du begynner å tenke at vann som har veltet på baken kommer aldri tilbake . finne deg en annen måte å leve på . finne venner som kan gi livet ditt mening ,
Avatar

Re: Utro. Hva skal en gjøre.

nov 3 2016 - 13:16
Takk for svar. Sitter pris på det.
Detta er ikke enkelt.
Tenker mye på hvordan hun kunne gå bak ryggen på meg i over 1 år,uten at hun angret en gang.Hun sa att det ikke var noe galt med meg å ho
Men ble betatt,ny forelska igjen,kom i en boble.Det er dette jeg ikke forstår.
Sliter masse nå.Har vert av fastlegen å fått meg sovemedisin.Så jeg for sove litt.Vi prøver å prøve å reparere forholdet,men tankene roer seg ikke.Har 1000 spørsmål.Vi har diskutert .Kåna sier at hun må komma ut av bobla si for at hun kan forsette,er på veg ut nå sier ho .Hun mener at vi skal roe ned dette i noen måner,så får vi se hva som skjer med oss,Kansje er det deg som ikke vil forsette å Vera gift med meg sier ho.
Hun kom hjem i går å sa at hun skulle til en venninne igjen for å snakke om oss.var vekke i 5 timer igjen.Alle tankene mine kom tilbake.Hva skal jeg gjøre.Skal jeg be om å få ringa denne venninnen. Eller skal jeg berre gota det. Blir så usikker
Avatar

:(

nov 3 2016 - 14:49
Uempatisk av henne å dra til en venninne på den måten, når hun er grunnen til at du har det så vondt.
Synes hun som minimum må jobbe hardt for at du skal kunne stole på henne igjen.

Selvfølgelig veldig vanskelig å gi fasitsvar, da alle mennesker/situasjoner er forskjellige.

Kommer akkurat ut av et forholdt selv, han hadde et one night stans med en ung jente på 22, hun er nå gravid.

MIN måte å bearbeide på er å vite, gi meg svar på mine spørsmål. Det er vel det minste hun kan gjøre for deg nå!! Hvis det er et behov du har.

Så må du være litt egoistisk, tenk litt på deg nå, vær god mot deg selv. Gjør ting som gir Deg glede. Og tiden vil vise om det er noe igjen av forholdet.

Lykke til :)
Avatar

Re: Utro. Hva skal en gjøre.

nov 3 2016 - 21:32
Takk for svar,
Forlangte av henne i kveld at hun skulle gi meg telnr til venninna. men hun ville ikke det eller sende melding til venninna for å bekrefte hun var der.Det ble for dumt dette sa hun.Ble en krangel igjen.Hun synes at jeg maser,terper på detta.
Er lei maset mitt.Hun vil ha fred nå.
Håpløs dette.Er så fortvila.
Ble enig om å holde avstand fra hverandre en stund.Hun skal bo i toppetasjen i huset jeg i en annen etasje.Jeg vil jo berre ha nærhet av hun.Trenger det nå.
Glir mer å mer fra hverandre,Kanskje det er på tide å ringe advokat nå. sukk sukk.
Avatar

Uff

nov 3 2016 - 21:45
Føler veldig med deg, merker hvor tøffe dette er for deg, og kjærligheten din til henne må være enorm. Kudos! Synes du er kjempetøff!

Du kan ikke tvinge henne til å jobbe med 'dere' nå. Og det virker som hun trenger space. Kanskje like greit?!

Noen ganger må man rive ned, for å bygge opp igjen.

Du får bruke denne tiden til å puste litt, ta deg av deg. Reflektere.

Og spørre deg selv; sørger du over henne, som person, eller det dere var?

Hvis hun vil videre i livet uten deg, så må du også begynne å tenke på Deg! Uansett hvor sårt og vanskelig det er.

Em
Avatar

Re: Utro. Hva skal en gjøre.

nov 4 2016 - 09:14
Takk for svar
Trenger det nå.Er bare så lei så lei.
Tankene stopper ikke sukk sukk
Forstår henne å,blir mye mas fra min side om og om igjen på det samme.Hun er fortvila å begynner å
bli lei hele greia.Hun sa at hun grua seg for å komma hjem fra jobben,for hun viste ikke hvordan humør jeg var i.Trur du har rett BAREMEGEM hun trenger space.Men det er ikke så lett når vi går opp på hverandre
og bor i samme hus.Går to tre dager så vil jeg snakke igjen.
Er mye ute å går turer.Får tid til å tenke på hva hun har gjort. Om jeg vil leva med dette resten av livet, om jeg greier det.
Men det tar tid å svelge denne elefanten.
Men finner ingen svar enda
Avatar

hei!

nov 4 2016 - 22:59
Utrolig leit å lese det du skriver. Skjønner utrolig godt hvordan du har det. Har vært gjennom akkurat det samme selv. Om du ønsker å prate, så er det bare å sende en melding. Prater gjerne med deg
Avatar

Hei

des 5 2016 - 23:09
Kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver.
Min mann var utro for 10 år siden og det har hele tiden ligget og ulmet i bakgrunnen. Jeg har ikke tillitt til ham og har nok vært en "masete og mistenkelig" kone i de siste 10 årene. For meg så ødela det ikke bare vært gode vennskap, det drepte også vårt sexliv. Jeg hadde konstant bilder i hodet og koste meg absolutt ikke..så sexlivet døde sakte ut. Det eneste som ikke døde var min kjærlighet til ham...!
Han endret fullstendig atferd for et år siden og flyttet ut av vårt felles soverom, han har vært notorisk rasende på meg og viser vel alle klassiske tegn på utroskap.. Nå er forholdet fullstendig skakk kjørt og han nærer et voldsomt hat mot meg. Vi har to barn og jeg ser ingen mulighet for å kunne få til et fornuftig samarbeid fremover.
Nå i ettertid ser jeg at vi burde ha splittet lag for 10 år siden... det har aldri ligget til min personlighet å kunne tilgi utroskap og de siste ti årene burde vært fylt med glede og kjærlighet med en person med samme verdigrunnlag som meg... Ikke at jeg skal bestemme hva du skal gjøre... men tør å ta vare på deg selv! Selv om du elsker henne og den felles familie!
Avatar

Kan du leve med deg selv?

des 8 2016 - 22:13
Kjente igjen mye av dine emosjoner og kognisjoner rundt utroskapen. Selv ble jeg ødelagt i den mistenksomme fasen. Løgner og usannheter ble gitt meg daglig. Konfronterte eksmannen min (ja, vi ble skilt - etter 3 jæææævlige år!) Men før det så fikk jeg daglige meldinger som gikk på meg og mitt - men hovedproblemet var at han hadde en slags samvittighet mens han vänstrade på jobben. Jeg som deg elsket han - og gjorde alt for å endre meg, oss, alt. Den boblen og all drittpraten om å finne seg selv - alene og space og hele paketet. Jeg gikk på den, om og om igjen, og hver gang - ca 1 gang i uken viste det seg at han var ikke alene og skulle finne seg selv å komme ut av boblen. Han fortsatte å være utro - samme med den personen han møtte - var utro mot sin samboer... Det er ekstremt vanskelig å komme gjennom utroskap - og det kan virke som din kone er et helt annet sted med et annet utgangspunkt. Jeg ville sluttet å lytte til henne og hennes krav - begynn i stedet å lytte til deg selv, og dine krav overfor deg selv. DET er den personen som du skal se hver dag å leve med resten av livet. Ikke risiker å miste deg selv for en person som lever i en boble. Vil hun virkelig ha deg kommer hun tilbake til deg. Men ikke sitt og vent. Vær tro mot deg selv!! Er du midt oppe i dette er det utrolig vanskelig å tenke klart. Flytt derfor inn i din egen boble, og lev for deg! Lykke til!!
Avatar

Hei...

jan 6 2017 - 02:04
Høres ut som dere har havnet i en ganske vanskelig situasjon , som egentlig dere best må finne ut av selv...og du må tenke på -som andre også har sagt..-hvordan det blir for deg videre om dere fortsetter...Vil du klare stole helt på henne? Vil dere ha noe felles å bygge forholdet på( nå var vel også barna store?), og hvorfor ble hun "intr" i denne mannen i utgangspunktet..-om hun var så fornøyd med deg?? (Har du spurt henne eller fått snakka om det?) Jeg vet også at om jeg var deg, så ville jeg aldri likt å vært en slags "reserve" som var utrolig (litt for mye?)snill og til å stole på så fort ting ikke helt ble etter planen hennes... Er du nok glad i en person og alt er bra, så er du normalt sett ikke utro mot den personen! ....Og hvorfor i alle verden kan hun ikke prate litt mer med deg istedet for å dra til venninna og være der så lenge!? Vel.. -ville bare gi deg litt å tenke på..Du hadde vel nok fra før av altså men... Fikk litt inntrykk at du er en altfor snill fyr..Veldig glad i din kone og trofast..- men godtar kanskje litt vel mye..? Du er den som må avgjøre selv, men ikke glem deg selv og la deg bli "brukt" for det! Selv om du har vært glad i henne i så mange år..-så fortjener du noen som kan snakke med DEG om det er noe og noen som er trofast og ikke går bak ryggen din! Håper du/ dere finner ut av det:) Klem!
Avatar

Hei Takk for alle svar

mai 9 2017 - 17:00
Hei Takk for alle svar.
Hun har flytta ut nå.Hun greide ikke å komme over han.
Til forsiden