Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Uten et liv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Uten et liv

nov 2 2015 - 18:12
Har vært deprimert de siste årene, men føler min personlighet forsvinner mer og mer. Jeg er ensom og ulykkelig selvom jeg elsker min samboer.

Jeg har ADHD og er Bipolar, men har aldri fått noe særlig hjelp rundt dette. Har prøvd diverse medisiner, men fant aldri noe som fungerte optimalt med bivirkninger som kunne leves med.

Jeg tenker mye på selvmord, jeg ser ingen grunn til å leve. Min samboer gjør alt i hjemmet vårt, og samvittigheten ødelegger meg innvendig.

Har gjeld oppover ørene, både jeg og samboer. Dette er selvsagt min feil, og samvittigheten tærer på her også. Har vært hos Nav men lite hjelp å få der.

Min hverdagslig form er helt elendig. Jeg er 50% sykemeldt på grunn av en skulderskade, men kommer meg nesten ikke opp på morgenen, går på jobb og tenker kun på å legge meg igjen når jeg kommer hjem. Sover 2-3 timer etter 4 timers jobb, og ligger apatisk på soffaen til det er leggetid igjen.

Jeg har rett og slett ikke noe liv føler jeg.
Til forsiden