Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Uten emne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Uten emne

des 25 2020 - 00:52
Det føles ut som om jeg holder på å miste take i virkeligheten, det føles ut som om jeg holder på å miste alt rundt meg. Å jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Prøver å snakke med samboer, hun hører etter, men jeg føler hun ikke gir noe særlig med respons. Jeg tror jeg holder på å miste henne. Å det skremmer meg. Jeg tror jeg tolker ting helt feil. Jeg tror jeg får nok respons fra henne men at jeg tolker signaler annerledes. Jeg er livredd for å miste henne. Vet ikke hva jeg vil oppnå med dette. Trenger bare å få det ut. Det komiske i dette er at jeg har venner, familie å samboer, men jeg føler meg så alene.
Avatar

Hei

des 25 2020 - 05:50
Det er ikke uvanlig p føle seg helt alene selv sammen med andre mennesker.Set blir extra trist for en ting er når man er helt alene for da er jo det forståelig men p være alene selv med andre blir jo extra trist for man vet jo man ikke burde føle slik.Hva får deg til å tro du mister kjæresten?Har hun sagt noe?Du skrev. At hun hører på deg men gir ingen respons hun vet nok ikke hva hun skal si til deg.Kanskje du bør ta en tur innom fastlegen og prate med legen og høre hva legen mener?For hvis kjæresten din ikke gir respons for hvordan du har det så vet hun nok ikke hvordan hun skal takle dette.
Til forsiden