Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ute av balanse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ute av balanse

sep 5 2015 - 23:06
Føler meg ute av balanse. Det er vanskelig å leve. Det er komplisert å forholde meg til verden i det hele. Har mistet tryggheten i meg selv, kompasskurs er feil og terrenget stemmer definitivt ikke med kartet jeg fikk utlevert. Så jeg står fast da og kommer meg ikke ut av det. Må kanskje fysisk flytte meg på et eller annet vis. Bli ny på den måten for meg selv og andre.
Er alene og har ofte likt det, funnet trygghet i det. Men nå er jeg bare sliten av det samtidig som jeg ikke makter å forholde meg til mennesker. Hadde en drøm om hund...men det er bare ork. Blir selvmedlidende og det hjelper lite.
Hva får dere opp når det rett og slett er mørkt? Hva blir lyst?
Avatar

Re: Ute av balanse

sep 6 2015 - 22:42
Å miste egen trygghet er vondt da det er selve fundamentet. Kjenner meg igjen og føler med deg.
Avatar

Re: Ute av balanse

sep 6 2015 - 23:43
Kjenner meg godt igjen. Skulle ønske jeg hadde svar på hva som kunne gjort det lyst, for det er smertefullt å leve i mørket hele tiden. En ting du skal vite er at du ikke er alene, og du er verdig nok til å ha et godt liv. Håper du finner balansen igjen, du kan klare det. Lykke til :))
Avatar

Takk

sep 7 2015 - 22:18
Tusen takk begge to, det er godt å bli sett og få støtte.
Til forsiden