Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Usikker På Hvordan Jeg skal Gå Fram

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Usikker På Hvordan Jeg skal Gå Fram

juni 5 2018 - 08:48
Hei alle sammen. Etter mange år med angst, depresjon, selvmordstanker og en helse som gradvis blir verre pga kroniske sykdommer så har jeg gitt opp som mange ganger før. Har forøkt psykolog, meditasjon, trening, nye venner, omstrukturering av livet, men ingen ting hjelper. Jeg trodde ting skulle snu i 2018 og har faktisk gjort alt jeg alt kan selv for å bedre min tilværelse men alt blir bare verre ( ikke noe jeg bare tror).

Jeg har snakket med de nærmeste venne mine om min situasjon og mange er klar over at jeg til tider har et ønske om å ta mitt eget live. Jeg her begynt å planlegge igjen og lurer litt på om jeg skal fortelle mine beste venner at jeg har planer om å ta mitt eget live slik at det ikke skal komme som et sjokk, men er redd for at dem får meg tvang innlagt.

Noen som har samme tankegang eller opplevd lignende?

Til dere som mener at det er feigt å ta sitt eget liv, eller at man må tenke på dem etterlatte, så kan dere vennligst la vær å svare på dette.

Ha en fin dag alle sammen!!!

Avatar

Re: Usikker På Hvordan Jeg skal Gå Fram

juni 5 2018 - 19:02
Kan godt skjønne at du tenker på selvmord når du sliter med kroniske sykdommer som bare blir verre.

Lett for at de følelsene du har også, depresjoner og angst, kommer da.

Dersom jeg hadde vært en av dine venner ville jeg nok gjort som Gummybear sier, kontaktet noen for at du skulle få hjelp og overleve.
Men du har jo alt prøvd det meste selv. For å få hjelp og et bedre liv.

Livet ditt virker veldig tøft. Skulle ønske du fant mening med livet ditt. En grunn til å leve det. Men det er ditt liv, og du som må leve det. Jeg tenker at livet ditt må ha en verdi for deg. Det blir uutholdelig, tenker jeg, å leve det kun for andre.
Avatar

Re: Usikker På Hvordan Jeg skal Gå Fram

juni 5 2018 - 19:32
Vell... kan ikke gi deg noe annet enn den gamle visen: Ikke gjør det! Det kan bli bedre! Men du har vell sikkert hørt den X-antall ganger før men tror ikke på den. Og det er her jeg nettop vil si at du har fått deg selv til å TRO at du vil dø pga forskjellige vannskeligheter. Hvorfor i alle dager skulle du i så fall ha brydd deg med venner og familie hvis du VIRKELIG ville dø? Du har nok fortsatt et håp inni deg, ellers hadde du aldri postet den posten i utgangspunktet. Ta å gjør deg selv en teneste å bygg på det håpet, og drit i alt annet en stund (inkludert tankene og denne troen din)

Ha en fin dag videre!
Avatar

Re: Usikker På Hvordan Jeg skal Gå Fram

juni 5 2018 - 20:40
Hah, ser admin må ha slettet innlegget mitt her (akkurat slik de har gjort med andre innlegg jeg har skrevet før), selv om jeg ikke oppfordret til selvmord og ikke skrev noen ting som "bør sensureres".

Innlegget mitt forsøkte bare å gi PeterSmart støtte og verdighet vedrørende selvmordstankene sine, samt gi han veiledning angående hva han bør/ikke bør formidle til vennene sine.
Avatar

Re: Usikker På Hvordan Jeg skal Gå Fram

juni 16 2018 - 02:32
gummi, hvor kan vi lese hva du skrev ?
Avatar

Re: Usikker På Hvordan Jeg skal Gå Fram

juni 16 2018 - 03:54
Ingen steder, siden innlegget som sagt ble slettet av admin...
Avatar

Re: Usikker På Hvordan Jeg skal Gå Fram

juni 18 2018 - 16:06
gummi, du kan lage en blogg for å oppmuntre folk og å råde dem å ikke begå selvmord
Avatar

Hei :)

juni 18 2018 - 17:13
Kan være lurt å gjøre seg litt sterk og se på vanskelige ting som bagateller kanskje. Ikke lurt å dyrke problemer. Se lyst på det. Tiden jobber for oss kan man kanskje si. Ha en god sommer. :)
Avatar

Re: Usikker På Hvordan Jeg skal Gå Fram

juni 19 2018 - 20:45
blaa_fisk: Det er på "listen min", hvis jeg noen gang starter en blogg... ;) Men jeg kommer nok ikke til å fraråde noen og ta selvmord der - men heller ikke råde noen til å ta selvmord. Hvorvidt selvmord virkelig er en god løsning for en person, er så invididuelt fra person til person, siden det avhenger av hvordan hver enkelt person opplever livet. Så det får være opp til hver enkelt å vurdere selv.

(Hvis man derimot har fått kjennskap til detaljene rundt en persons liv, så er det lettere å kunne fraråde personen om å ta selvmord. For da forstår man mer om hva problemet handler om for akkurat den personen, og man kan dermed argumentere bedre ovenfor han/hun.)
Til forsiden