Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Unge med depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Unge med depresjon

juni 11 2018 - 22:29
Ingen forstår når jeg endelig tørr å fortelle. hvis jeg hadde kommet og sgt at jeg hadde kreft, ville de brydd seg da? Ja. men når jeg endelig tør å si at jeg sliter med depresjon, da er det ingen som bryr seg. De sier "Det går bra." eller "Men hvorfor?" Men det de ikke skjønner er at jeg vil jo ikke dette. Det er ikke jeg som styrer tankene mine, det er tankene mine som styrer meg..!
Håper dette forumet kan bli et sed der unge med depresjon kan prate og dele med hverandre :/
-AM
Avatar

.

juni 12 2018 - 10:59
Det er desverre sånn. Jeg sliter med deprisjon men får ikke hjelp. jeg sier i fra på skolen men de velger andre forran meg og når jeg får sagt det bryr de seg ikke. Jeg kan kutte meg uten at noen bryr seg, skolen er for dåtlig til å ta tak i ting som det De vet for lite om det!
Avatar

Enig!

juni 13 2018 - 13:29
Innlegget er ulest.
Folk vet alt for lite om depresjon! vi burde lære mer om psykisk helse på skolen. psykisk helse er like ekte som fysisk.
Det er ikke lett å fortelle at man slier med psykiske ting, så når man først tør bør man bli tatt alvorlig!
Folk sier at du skal snakke med noen men dette er ikke alltid like lett.
Til forsiden