Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Undergrunn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Undergrunn

mai 5 2020 - 06:21
Slik føler jeg det akkurat nå.først er jo alt dette med corona vanskelig akkurat slik det er for dere alle andre.ting rundt meg har vært stengte kommunale tilbud så hsr det vært ekstra mye fra i fjor.sliter så mye med panikkangst og tvangstanker.panikkangst er grusom fo4 den kaster seg over en plutselig kommer brått på.man mister helt kontroll.et dyr som kaster seg man får ikke puste altså man har ingen kontroll.men tvangstanker de er der hele tida skremmende man blir redd av seg selv men de er ikke like brå.så fikk jeg halsbettenelse veldig vondt en vart noen uker nå.kommunale tilbud stengt rundt også forteller støttekontakten min meg oppi alt dette som er stengt og jeg ikke har det trygge forutsigbare og etter ting jeg har vært igjennom at hun trekker seg som støttekontakt.vi kan jo ta dn kaffe en gang i blant men hun trekker seg.jeg ble sjokkert at hun gjorde det nå nå som det er kaos rundt meg.jeg sitter og tenker den der kaffe en gang i blant vet jeg ikke om jeg vil for hun har gjort dette på mitt mest sårbare.de skal søke ny støttekontakt til meg.så i det siste har pusteproblemene mine vært ekstreme altså jeg har følt at det er vanskelig å puste enten for sakte el for fort.så i dag har jeg time hos legen de skal ta EKG av hjerte og blodprøver.kontaktpersonen fra komunen skal være med meg til lege.det blir bra egentlig.har dere noen råd til meg?noen oppmuntrende råd for som ting er nå for tida er jeg på ett veldig mørkt sted akkurat nå.
Avatar

altså

mai 6 2020 - 07:12
trist alt så mørkt
men husk
en sa en gang
bryteren til lyset står i mørket
jeg kan bare si
alt vil bli lysere og bedre
bare hold ut
pytagoras sa
alt er i forandring
ingenting er konstant <3
Avatar

Takk alien

mai 7 2020 - 04:06
Det er fint å se noen bryr seg faktisk.jeg prøver å holde ut.det er kjempe tøft men prøver så godt det lar seg gjøre.
Avatar

..

mai 21 2020 - 18:03
Veldig trist å høre at du mistet støttekontakt. Håper du snart får ny støttekontakt. Man kan også søke om besøksvenn fra Røde kors. Også kan du søke om vernepleier. Hvordan går det med deg nå?
Til forsiden