Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Umotivert og trist hele tiden :-(

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Umotivert og trist hele tiden :-(

okt 29 2020 - 21:00
Det er kjempe vanskelig hvor jeg skal starte med å la alt følelsene mine ut. Jeg er konstant trist/lei av alt. Plutselig gråter jeg nonstopp eller om enkel ting jeg ser eller leser. Jeg føler meg så ensom, deprimert. Tanken er full at det gjør vondt i hjerte, tungt å puste. Har prøvd å gjøre ting for å bli litt positiv men føles ingenting forandret seg. Tomhet er fortsatt der. Har prøvd å snakke med noen men tanken om å være en forstyrelse til noen andre veier mer så stopper jeg bare å ha kontakt med noen. Jeg vet ikke om det finnes løsning på det eller om jeg blir lykkelig for en gang skyld. Har så mye spørsmål i hodet mitt som gjør meg bare våken hele natta. Finner ikke noe svar. Stirrer på taket bare. Har ikke lyst å åpne døra en gang. Blir nervøs hver gang hører mobilen ringer. Aner ikke hva jeg skal gjøre egentlig.:-(
Avatar

Umotivert og trist

okt 29 2020 - 21:55
Ikke uvanlig det du skriver her. Kjenner meg igjen.

Hvis du har noen å snakke med så gjør det. Folk liker faktisk av og til at du åpner deg helt, fordi det betyr at du har tillit til dem og de føler seg betydningsfulle som får hjelpe til.

Lettere sagt enn gjort, men gjør og se og hør på positive ting. Det vil virke etterhvert. Og koble deg fra tv, mobil osv. Møt folk. Bra søvn vil også hjelpe deg, så hør med legen og tips og evnt medisiner mtp søvn.

Dette får du til:)
Avatar

pssssst

okt 31 2020 - 02:28
jeg synes
du skal skaffe deg
en proff å snakke med
en du vet
er der kun for deg
en som faktisk får betalt
blandt annet for å höre på deg
og som kan
komme med gode tips og råd
gi det et forsök!
Til forsiden