Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tvangslidels - depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tvangslidels - depresjon

april 12 2018 - 17:35
Hei.
Jeg har tvangslidelse og er på generell basis redd for ting. Det kan være alt fra bakterier, ulåst dør, kreft osv. Dette er en meget tidkrevende sykdom og veldig leit å ha.

Fikk behandling av sykdommen en tid tilbake med god effekt. Men dessverre litt tilbakefall! Tror noe av tilbakefallet er grunnet slutt av medikamentet zoloft. Har ingenting stygt å si om zoloft da dette fungere utmerket for meg! Og jeg har begynt igjen nå siden jeg har falt litt tilbake på kjøret rundt tvang men mest er jeg lei meg og frustrert over å ikke klare dagligdagse ting.

Du lurer kanskje på hvorfor ville jeg slutte med zoloft? Grunnen var rett og slett at livet var perfekt! Jeg var fornøyd, klarte ting og var generelt helt legendarisk.

Men så kom smellet... ikke like kraftig som mitt første, men klart mer enn nok til å ta meg ut av jobb... er for tiden sykemeldt på første uka og avventer hjelp.

Ventetiden for hjelp føles lang, og det i seg selv litt demotiverende. Det er tiden fra smellet kommer til man får hjelp jeg synes er værst. Jeg har jo så mye i livet, har egentlig ingen grunn til å være lei meg. Men jeg er jo ikke lei meg grunnet de gode tingene, men grunnet tvangen. Tvangen som er så urettferdig, ubehagelig, vanskelig, slem, vond, tidkrevende mm.

Vet ikke helt hvor jeg vil med denne tråden, men motiverende ord, fra folk som har overvunnet frykten sin, overvunnet depresjon eller føler dem er på vei mot å vinne kampen!
Hvis du har spørsmål til meg rundt tvang, ikke vær redd for å spørre. Jeg skal gjøre mitt beste å svare!
Til forsiden