Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tur

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tur

sep 22 2019 - 04:33
Hei jeg er 30 år ca. Har slitt med mer å mer depresjon i mange år. Nå har jeg gått uten jobb siden mai. Sitter egentlig bare hjemme, å går turer med hunden min.

Her om dagen kom bror mi bort til meg. Han hadde m seg en diger ryggsekk, full av masse flotte tur ting. Alt fra telt til fiskestang osv. Han ønsket jo at (han reiser sykt mye m jobb, ellers hadde han sikkert villet dra på tur sammen) så han ønsket jo at jeg skulle ta m hund å gå en tur i fjella eller noe.

Det har jeg lyst til å.
Men jeg er nesten sikker på at jeg ikke kommer til å gjøre det.
Det er liksom for mye av det ødelagte meg. Som blir m på den turen. Jeg klarer å finne små gleder her å der. Men ofte når jeg feks blir m noen i butikken en tur. Så tuller vi å ler av en ting. Så er det nedten så hjernen automtisk guffer på m litt dritt.

Så det eneste som funker bitte litt er distraksjon. Type heavy å aldri tenke på tingZ
Har så å si 100% av dagen en lydbok i øret eller andre ting. For å holde tanker i sjakk.

Jeg skulle så inderlig inderlig ønske jeg kunne dra på en liten telt tur m hunden min, å ha det ok i ett par kvelder. Det er ALT ihele verden jeg vill ha
Avatar

Hei

okt 13 2019 - 12:14
Ønsker du jobb. Kanskje noen har forslag på noe . Jeg har iallfall det.
Til forsiden