Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tur

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tur

sep 22 2019 - 04:33
Hei jeg er 30 år ca. Har slitt med mer å mer depresjon i mange år. Nå har jeg gått uten jobb siden mai. Sitter egentlig bare hjemme, å går turer med hunden min.

Her om dagen kom bror mi bort til meg. Han hadde m seg en diger ryggsekk, full av masse flotte tur ting. Alt fra telt til fiskestang osv. Han ønsket jo at (han reiser sykt mye m jobb, ellers hadde han sikkert villet dra på tur sammen) så han ønsket jo at jeg skulle ta m hund å gå en tur i fjella eller noe.

Det har jeg lyst til å.
Men jeg er nesten sikker på at jeg ikke kommer til å gjøre det.
Det er liksom for mye av det ødelagte meg. Som blir m på den turen. Jeg klarer å finne små gleder her å der. Men ofte når jeg feks blir m noen i butikken en tur. Så tuller vi å ler av en ting. Så er det nedten så hjernen automtisk guffer på m litt dritt.

Så det eneste som funker bitte litt er distraksjon. Type heavy å aldri tenke på tingZ
Har så å si 100% av dagen en lydbok i øret eller andre ting. For å holde tanker i sjakk.

Jeg skulle så inderlig inderlig ønske jeg kunne dra på en liten telt tur m hunden min, å ha det ok i ett par kvelder. Det er ALT ihele verden jeg vill ha
Avatar

Re: Tur

jan 27 2021 - 20:33
Jeg håper du fortsatt drømmer om teltturer, og tar dem også - det er mulig å få til ting som nærmest virker umulige. For meg var husarbeide noe som virket helt uoverkommelig. Nå koser jeg meg med litt og litt om gangen, og aksepterer rotet underveis, som noen tipset meg om en gang.

Turer... å ta turer på nye steder, i rolig tempo, og observere som om man var et lite barn igjen, det så jeg ble anbefalt for bedre psykisk helse, om jeg husker rett.

Hvordan gikk det, ble det tur? Å ja... posten ble skrevet for over et år siden, jeg trodde den ble skrevet sist høst.. jaja håper du ser svaret mitt, Toadwine
Til forsiden