Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tungt å leve. Gutt17

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tungt å leve. Gutt17

sep 4 2019 - 19:59
Tenkte jeg bare skulle dele noe av det jeg sliter med for tiden, kanskje noen kan kjenne seg igjen og vil slå av en prat?

Uansett, det siste halvåret har jeg rett og slett vært deprimert som faen, det var en periode for noen år siden jeg var deprimert men heldigvis møtte jeg ei som redda meg fra det, og jeg redda henne fra det i følge hun. Nesten 2år senere gjorde jeg noe så dumt som å slå opp med henne fordi jeg slet mentalt og turte ikke å snakke med noen om d.

Når jeg endelig hadde fått fikset meg selv og fikk kontakten med hun igjen hadde hun akkurat møtt noen andre, de var ikke sammen enda. Jeg gjorde absolutt alt jeg kunne for å få henne tilbake, men jeg kunne ikke møte henne siden jeg var i Frankrike, vi hadde avtalt å møtes med en gang jeg kom hjem men så måtte jeg avlyse fordi min narkoman av en bror angrep faren min og dette ble en stor sak. Mens jeg slet med det ble hun sammen med tidligere nevnte. Det var greit frem til hun kom til meg og sa hun elsket meg og kysset meg, jeg sa jeg elsket henne også og kanskje vi kunne prøve igjen. Men hun elsket også han andre.

Så hun har drevet å skyvd meg vekk og dratt meg tilbake konstant og hun "stabber" meg i hjertet hver gang. Akkurat nå har jeg ingen å snakke med, ingen som har troa på meg, ingen venner som tar seg tid til meg og foreldre som har alt for høye forventninger. Jeg merker det er tungt uansett hvor jeg går og har begynt å bli selvmordsvillig igjen. Er det noen som har noen tips eller føler noe likt? isåfall ta kontakt enten hær eller på snapchat : robertburs25

Glemte å nevne at hun har blokkert meg på alle sosiale medier selv om hun elsker meg, hun var også utro mot hennes nye kjæreste med meg idag. Hun blokkerte meg etter dette. Vi går også i samme klasse på Videregående så det er vanskelig å være noensteder og skulle egentlig ønske at jeg bare kunne forsvinne.
Avatar

I feel you

sep 6 2019 - 14:02
Jeg sitter akkurat i samme båt som deg kjære venn. Nesten nøyaktige hendelsen, bare litt annerledes. Altså, det beste for din mentale helse er bare å glemme hele jenta. Ikke se på henne, ikke snakk med henne og hvis hun prøver å snakke med deg bare vik unna. For ditt eget beste så er dette et veldig godt alternativ. Jeg er på nippet til og "ghoste" hun jeg driver på med fordi jeg føler meg snytt da hun sover hos en annen kar.
Avatar

Hei

sep 7 2019 - 05:15
Jeg tenkte at det må være tøft når hun går i samme klasse som deg på skolen for du slipper jo ikke unna henne.for meg høres det ut som hun ikke vet selv hva hun vil.det at hun har blokkert deg fra sosiale medier og vært utro det er tillitsbrudd.jeg tenker at du fortjener så mye mer enn det da jeg ikke har noe til overs med folk som er utro men likevel noen kommer seg over det også.det er vanskelig å si hva du skal gjøre og du beskriver mye ensomhet her også har du noen venner du kan prate med om dette?elsker du henne denne jenta det er det du bør spørre deg selv.om du elsker henne og ønsker hun å prøve å få dette til.for hun høres mye frem og tilbake.uansett hvilket valg du enn tar så tenk godt gjennom dette og om hun fortjener deg i det hele tatt.
Avatar

Re: I feel you

sep 7 2019 - 19:34
Skal prøve det, merker at jeg mister stadig mere følelser for henne nå ettersom hun fortsetter å komme til meg også blokke meg igjen etter skolen. Men det blir nok ikke så lett som jeg håper på, takk for tiden din :)
Avatar

Re: Hei

sep 7 2019 - 19:38
Ja d er ganske tøft, og det virker som om hun vet hun vil være med han, men hun vil samtidlig ha meg i livet sitt. Merker jeg må prøve å glemme henne. Og nei, jeg har egentlig ingen andre venner å snakke om dette, de er det man kaller for "fake". Har spurt meg selv t spørsmålet mange ganger nå og merker at det forsvinner sakte men sikkert, men er ennå på det stadiet der hvis hun kommer til meg så klarer jeg ikke å gå fra henne. Og jeg har bokstavelig talt gitt henne uendelig mange ganger til å komme tilbake til meg, og sagt alt jeg kan. Så nå er det mer opp til henne om jeg blir en del av livet hennes eller ikke.
Avatar

Hei

sep 7 2019 - 23:54
Høres ut at hun klarer ikke å bestemme seg hvem av dere to hun egentlig vil ha.dette er kjempe tøft for deg for du skriver du starter å miste mer følelser for henne samtidig som du skriver hvis hun kommer til deg så klarer du ikke å gå fra henne.hun må bestemme seg hvem av dere to hun vil ha egentlig for dette er tøft for deg og sikkert den andre også siden hun gjør dette mot dere fordi hun ikke klarer å bestemme seg og det er dårlig gjort mot deg også med tanke på at dere går på samme skole så blir det jo ihvertfall vanskelig å glemme henne.det er jo ett dilemma.
Avatar

Re: Tungt å leve. Gutt17

sep 8 2019 - 17:15
Jeg legger deg til på snap. Kan du sjekke ut innlegget mitt?
Kanskje det kunne interessert deg.
https://www.sidetmedord.no/Forum/Ensomhet/Vil-starte-et-fellesskap-brevvenner-er-du-med
Avatar

Re: Tungt å leve. Gutt17

sep 10 2019 - 03:11
Vil bare råde deg til å oppsøke profesjonell behandling hvis selvmordstankene vedvarer. Det går an å få hjelp via helsesykepleier på skole, helsestasjon for ungdom, eller fastlege, men det vet du sikkert. Håper du finner ut av det.
Til forsiden