Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tungt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tungt

april 28 2017 - 16:23
Det er tungt å stå opp. Å puste, å leve. Da jeg var 13 ble jeg voldtatt av det jeg trodde var den rette, og senere slut-shamed på skolen. Nå drikker jeg meg drita full hver mulighet jeg har fordi bare for et øyeblikk kan jeg glemme alt og bare være nummen. Det startet med kutting, og nå er selv det ikke nok. Jeg føler meg så alene, glemt bort og ignorert. Klarer ikke spise, men ingen vil høre.
Jeg nølte med å skrive følelsene mine ut på slike forum fordi internettet er et sted hvor folk anonymt plager andre og jeg tror ærlig talt ikke jeg hadde taklet det.
Jeg bare gidder ikke mer, klarer ikke mer, orker ikke.
Avatar

Re: Tungt

mai 2 2017 - 00:54
Hei InnocentDread, jeg håper du fikk noen private meldinger som svar på ditt innlegg her. Uansett så skriver jeg mitt svar her på tråden.

Jeg forstår din angst for internettet og de anonyme "haterne", men jeg tolker dette som å være et mer positivt sted på nettet enn for eksempel youtube :)

Jeg lurer litt på hvorfor ingen vil høre når du roper ut som du gjør. Har du snakket med helsesøster på skolen, eller gått til en psykolog? Har du fått Noen positive tilbakemeldinger når du har fortalt om hvordan du har det? Jeg håper i hvert fall det...

Kutting er ikke bra. Jeg forstår hvorfor noen går til det skrittet å gjøre det, men det er jo ikke noen varig løsning å skade seg selv på den måten. Det vet du jo også selv, tipper jeg, rent intellektuelt sett. Spørsmålet er kanskje hvordan følelsene kan bli bedre slik at du slipper å føle at du må skade deg selv på denne måten. Men jeg ville tro at det å søke profesjonell hjelp er det riktigste her. Det høres kanskje ut som en "overkill", men jeg tror absolutt at det er det du må prøve nå. Kanskje du kan få det bedre etter bare et par måneder med assistanse der.

Ønsker deg masse lykke til!
Til forsiden