Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tunge dager

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tunge dager

juli 5 2017 - 14:59
Uhm... Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal skrive dette så jeg prøver å bare slipe tankene til.

Jeg har det ikke så bra for tiden. Ting er vanskelig og slitsomt... For tiden er jeg uten ordentlig arbeid. Mitt problem er å være for... uhm... "Ikke smilende og positiv" ovenfor kundene. Det er så vanskelig når du har en grusom dag å måtte hjelpe mennesker som ser på deg som en idiot som gir tåpelige forslag. Noen som kan gjette hvilken bransje jeg har jobbet i?
Servicebransjen. Jupp. Jobbet i den helt siden min første jobb... Nå har jeg lyst å gjøre helt andre ting, men har ingen anelse om hva eller hvor. Forslag?

Vanligvis skulle en tro at det å være hjemme og ha tid til seg selv, men ikke alltid. Jeg bor med en venninne, hun har fått seg kjæreste, og de to suger alt av energi fra meg. Leiligheten vår er ganske liten slik at det fristedet jeg har er rommet mitt, men jeg vil ikke bli der hele dagen. Når ting er slik vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Venninnen min er lykkelig for første gang så lenge jeg har kjent henne. Det gjør ikke ting enklere for meg. Jeg har sagt at jeg gjerne vil vite når han kommer, og hvor lenge han blir. Kjæresten bor i Bømlo for tiden slik at han "bor" her når han kommer hit. I juni føltes det som han bodde her i 2 uker. Jeg får ikke fred.

Jeg vet jeg har en bipolar lidelse, og jeg får medisiner, men de hjelper lite når jeg setter meg ned og vil gråte. Jeg har prøvd de ting som har hjulpet meg før men de hjelper ikke lenger.

Jeg føler meg låst fast. Føler ikke noe godt vil komme utav ting som de er nå. Jeg sitter uten energi til noe. Hjemme prøver jeg å holde orden fordi det føles litt som om at jeg kan ha noe å ha orden på.

Er jeg bare en dårlig person generelt? Jeg er så sliten av alt. Legg til at jeg er introvert og ikke trives i store grupper, så får du en herlig kombinasjon. Tror det er derfor jeg er her...
Avatar

Tunge dager

juli 5 2017 - 17:05
Hei. Ja, høres ut som du har jobbet i servicebransjen ja...
Syns ikke du høres ut som en dårlig person, mer heller en person som har det litt dårlig.
Har ikke så mye på hjertet, men tenkte at det sikkert er greit at du får litt respons. Du kan sende pm om du føler for å snakke med noen.
Avatar

servicebransjen...

juli 6 2017 - 00:10
Vel, hvis du er introvert og ikke er smilende og positiv overfor kundene, så passer vel ikke servicebransjen for deg? Jeg synes du skal bruke tida di nå til å tenke over hva du egentlig har lyst til. Det er jo selvfølgelig helt umulig for oss andre å komme med forslag, fordi vi jo ikke kjenner deg, og ikke vet hva du liker. Du må se litt innover i deg selv, spørre deg selv, finne ut hva du liker å gjøre. Er du flink å gå tur? Å gå tur kan være en bra måte å sette i gang en tenkeprosess på. Så kommer du deg ut av leiligheten også, og trenger ikke å tenke så mye på veninnen din og kjæresten hennes. Jeg vet ikke hvor gammel du er, men hvis du er ganske ung, så bør det jo være gode muligheter for å studere eller prøve ut andre ting. Lykke til!
Til forsiden