Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trist og forhold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trist og forhold

feb 28 2018 - 18:48
hvordan få samboer til å forstå hvordan man føler seg....#depresjon... når samboer sier "skjerp deg!" og "du har ansvar for deg selv" ..... føles alt så mye tyngre....
tanken på å avslutte livet er jevnlig tilstede...jeg føler jeg har null verdi i livet. jeg føler meg som en byrde og en parasitt...(ja selvom jeg er i full jobb...) samboer bekrefter mye av tankene jeg har om meg selv...jeg føler når han gjør dette forsterkes mine negative følelser.
Jeg har delt mine tanker men han, det var en dum avgjørelse...jeg fikk en skjennepreken uten like.... med snakk om hvor mye jeg såret ham ved å snakke om dette....
Jeg kommer ikke ut av denne sirkelen...jeg har følt det slik i flere år...finner ingen glede...
Avatar

Re: Trist og forhold

mars 2 2018 - 23:51
Eg kjenner meg igjen i mykje av det du skriver. Eg var på samme plass.
Det er ikkje lett å få nokno til å høyre på og forstå visst dei aldri har opplevd depresjon eller liknande sjølv.
Og det er umulig om dei ikkje vil forstå. :( Før eg visste det var depresjon inni bildet fekk eg og veldig mykje sånne kommentarer. Og det kjem fortsatt frå folk som ikkje forstår.

Det er vanskelig å komme ut av ein sånn ond sirkel, men ikkje umulig. Og sjølv om du føler du har null verdi i livet, så har du masse verdi. Har du fått nok hjelp frå noko hold eller kjemper du solo her?
Avatar

Trist forhold

mars 6 2018 - 09:47
Hva er du fornøyd med i livet, og er det noe du gjerne ville ha forandret på? Er mye som er fullt mulig å forandre.. men ofte ikke gjort over natten. Kan virke ganske håpløst få til iblant også, men ikke miste troen er viktig.

Derimot -det å ha noen, og føle at noen har troen på deg er veldig godt å ha, og når det virker som din(e) nærmeste ikke klarer det, og at han heller ikke er så intr i å prøve lytte..så går det automatisk mer utover selvtilliten.. Vil bare spørre deg om du er sikker på han er den rette? Er han verdt deg?Viser han på noen måte at han setter pris på deg?-for det ble jeg litt usikker på etter lest innlegget ditt. Nå kan ikke jeg avgjøre noe som helst, for jeg vet ikke nok om dere. Vet bare at iblant så kan en føle seg sterkere når en faktisk er alene enn ilag med en som man ikke kan dele ting med. Da mener jeg både fine og mer kjedelig ting.. og skal gå begge veier. Hilsen ei som håper du får det bedre! Lykke til!
Til forsiden