Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger noen råd

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger noen råd

nov 7 2019 - 01:44
g sliter meg angst og depresjon. Gikk fra å ha alt på stell, til å krasje skikkelig. Er en person som ikke klarer å formidle hvordan jeg har det og dysser ofte ned problemene fordi jeg ikke ønsker å bry andre. Det skjer av ren automatikk og jeg får meg ikke til å si ting i klar tekst. Sliter med selvmordstanker som er av en slik grad at jeg ikke helt stoler på meg selv lenger. Jeg ønsker selvfølgelig hjelp, men for meg tror jeg det er lettere å gjennomføre noe drastisk enn å faktisk bare be om hjelp. Er i dialog med fastlege, men jeg får meg ikke til å si hvordan jeg virkelig har det. Det verste jeg kunne tenke meg er å bekymre noen, så nettverket er ikke et alternativ. Noen tips ?
Avatar

Re: Trenger noen råd

nov 7 2019 - 03:00
Nøyaktig samme plass som deg....og har vært der i 3 år. Ingen forandring, bare bytte av diverse "behandlere" underveis. Ikke for å være så j*** politisk ukorrekt her, men det er helt opp til deg. Enten gjøre som jeg, gi faen og la det seile eller ta deg sammen og jobbe for det.
Til forsiden