Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trekker meg mer og mer unna mennesker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trekker meg mer og mer unna mennesker

mai 5 2020 - 18:10
I det siste året så her jeg begynt å trekke meg mer og mer unna mennesker. Det har skjedd gradvis, - og uten at jeg la merke til det i begynnelsen. Men akkurat nå råder det ingen tvil lenger; jeg klarer ikke lenger å være mentalt tilstede når jeg er sammen med andre mennesker, og velger frivillig å trekke meg unna menneskers sosiale fellesskap.

Jeg orker rett og slett ikke lenger, jeg klarer ikke lenger å være sammen med mennesker. Jeg har slitt psykisk i flere år nå, og ser mine venner leve vellykkede og normale liv, mens jeg strever med å holde meg i live. Jeg føler meg så mislykket, og som en taper i denne verden. Jeg ble født i en verden med bare lidelse og motgang, - og det er det eneste jeg kan forvente meg av fremtiden. Aller helst skulle jeg ønske at jeg aldri ble født i denne verden, at jeg kunne fortsett å levd i intetheten. Det virker så meningsløst å opprettholde livet hvis man lever med så mye lidelse og motgang.

Det er samtidig vemodig å forlate mine venner, for jeg har mange venner som jeg bryr meg om. Men jeg klarer ikke lenger å være sammen med dem, det blir for mye. Jeg klarer bare ikke lenger.

Jeg vet ikke hva jeg vil med dette innlegget. Jeg ville bare dele mitt indre mørke som jeg ellers ikke deler med noen andre. Farvel. Hilsen mann 24.
Avatar

Re: Trekker meg mer og mer unna mennesker

mai 5 2020 - 18:35
Hei snille deg.:)Du er sliten av motgang,tanker og..har sikkert blitt deprimert..Du er faktisk heldig å ha venner..det viser seg at du er satt pris på ..Det er din indre dialog som er så trist,negativ,selvmedlidende..og det er forståelig nok ..når man er deprimert..Men realiteten er at det fører ingen vei og det hjelper deg ikke til fremgang...Da er det på tide fu må begynne å bygge deg opp med god indre dialog,oppmuntre deg , vare din beste venn..og ha egen omsorg,dvs snakke pent innerst inne til seg selv..,akkurat som du selv hadde gitt råd til en venn som er trist.Tenk at motgang er tøff,trist men det er del av livet og gir oss lærdom og gjør oss sterkere og klokere..På den måten snur du tankegangen fra håpløs offer til en fase som er overkommelig med å vare bevist hvordan man tenker og hvilken strategi skal man ha..for å komme frem til solskinn igjen.Dvs..terapi,gå turer,snakke med en venn ,vare selvbevisst å ikke la deg drar i mørket hele tiden av negative tanker..for hvor fører dette deg?Til en blind vei ..som ikke gir deg noe..Du er ung og har masse muligheter foran deg..Grip sjansen Imens du er ung, snu tankegangen og bygg deg opp.. Never quit....for du blir sterkere etterhvert..Det er livet det..ingen er lykkelig 24 av 24 timer..Happiness is an inside jobb..Hjelper ikke å ha penger en gang..man blir ikke lykkelig for det...Man blir lykkeligere å ha der god med seg selv...si til deg selv du er bra nok og det ordner seg..:):)Man blir det man tenker sies det!A negative mind does not give a positive Life.
Avatar

.

mai 5 2020 - 19:09
Takk Justsmile for en fin og konstruktiv tilbakemelding. Jeg er enig i alt det du skriver, og klarer fra et objektivt perspektiv å forstå at jeg sliter med depresjon, lav selvfølelse/selvtillit, og mye annet. Men det er så vanskelig å gi seg selv egenomsorg - kanskje noe av det vanskeligste i verden. Men noe av det som får meg til å fortsette å leve er håp, - håp om en bedre framtid.

Takk igjen for din kommentar. Ønsker deg en fin dag videre. Klem.
Avatar

Re: Trekker meg mer og mer unna mennesker

mai 5 2020 - 19:39
Så hyggelig å høre fra deg!:)Og at du beholder håpet..det er solstrålen som leder deg frem til solskinnet.:):) Klem og masse lykke til!:)Du må og huske at disse korona tider bidrar til tyngre følelser ..Men du er ikke alene..Det blir bedre med tiden.:):)
Til forsiden