Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Traume og depresjon av falsk anklage

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Traume og depresjon av falsk anklage

mai 4 2016 - 06:14
Denne artikkelen beskriver godt urettferdigheten og traumet jeg har gått gjennom. Hos meg endte det relativt bra og sannheten kom på en måte på bordet da saken ble henlagt som intet straffbart forhold anses bevist for et år siden.Det brukes der politiet mener bevis og ting med særlig styrke taler mot at noe straffbart har skjedd..
Men i etterkant har jeg slitt med frykt om grunnløse rykter, skam over å snakke om det i tilfelle noen som ikke kjenner meg skulle tro det lå noe i det osv. Dette igjen gjør at jeg isolerer meg og blir fjern.
Er det noen her som kan prøve å gi meg noen oppmuntrende ord så setter jeg pris på det.

http://www.aftenposten.no/meninger/Til-dere-menn-som-vakner-opp-en-helgemorgen-i-en-ukjent-seng-med-en-fremmed--Fries-og-Myhre-8393590.html
Avatar

Re: Traume og depresjon av falsk anklage

mai 5 2016 - 11:21
Hei
Det er første gang jeg leser artikkelen, og første gang jeg faktisk tenker på at dette er noe som skjer. Som artikkelen skriver, så handler dette om saker hvor begge parter er likestilte (bare for å ha det sagt )

Du har ingen grunn til å isolere deg, være redd, for du gjorde jo ingenting galt. Men trenger du å fortelle andre som du ikke kjenner om det? Jeg regner med at de som kjenner deg godt støtter deg.

Uansett, jeg er glad for at det endte bra i din situasjon, og jeg håper at du etterhvert kan rette opp ryggen og vise at dette ikke var noen du gjorde eller ville være i stand til å gjøre mot en som ikke ønsket det.

Ønsker deg en fin dag
Klem
Avatar

hei

mai 18 2016 - 06:10
Nei, jeg trenger vel ikke å fortelle noen om det men det å ha en slik hemmelighet har gjort noe med med. Det å bære på det uten å kunne dele den vonde opplevelsen min på en naturlig måte har gjort at det har vokst større inni meg.Det har på sikt vokst og skapt mer frykt for rykter basert på usannheter eller av folk som ikke kjenner meg eller sakens fakta osv.
Avatar

Hei

juli 16 2016 - 10:21
Kunne du tenkt deg å hjelpe meg med å endre tankene mine rundt dette?
Til forsiden