Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tomt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tomt

april 14 2017 - 18:35
Alt føles så håpløst. Han sier til meg; det blir aldri så ille.
Jeg har lovet han at jeg ikke skal bli borte.
Det er så mange som er glad i meg, som elsker meg. Eller kanskje ikke så mange, men de viktigste og et par til.

De trenger meg her.

Det kjennes ut som at jeg blir slukt ned i det mørke havet, akkurat som når man tar ut proppen av badekaret og det er igjen akkurat nok vann til at det blir en liten virvelvind med vann ned mot sluket. Der er det jeg er gjemt. Men det står på vent. Jeg kommer meg verken opp eller ned.

Du vet når du er helt tom. Når du ikke bryr deg lenger, når ting er så vondt at du ikke kjenner det lenger. Når du blir sittende å stirre ut i løse luften med hodet fullt av tanker, men så er det ingen tanker der allikevel. Det er bare tomt..

Hvordan kom jeg hit?
Avatar

Re: Tomt

april 16 2017 - 21:45
Jeg forstår akkurat hva du sier. Jeg opplever akkurat det samme for tiden. Har en kjæreste som egentlig er eneste grunnen til at jeg er her nå. Men jeg får hele tiden sånne episoder hvor jeg bare blir helt tom, selv om jeg er full av tanker. Og om jeg klarer å ikke grine så bare er ansiktet mitt en strek og jeg klarer ikke være glad.
Avatar

Re: Tomt

mai 27 2017 - 00:06
Hva gjør du da? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.
Avatar

hei luna lovegood

mai 31 2017 - 17:25
For det første så er du veldig heldig som har noen mennesker som elsker deg. Ikke alle har det. For min del så tenker jeg vel at det er god nok grunn til å fortsette. Men jeg forstår jo at du har mye vondt inni deg. Men jeg tror ikke at det å ha mye vondt inni seg kommer dalende fra lufta ut fra ingenting. Du har antakelig (som alle oss andre) opplevd en del negativt i livet som har ført til dette. Og hvis du tenker deg om, så vet du sikkert hva det dreier seg om. Kanskje du ikke har våget å ta det fram for deg selv? Ikke snakket om det til andre?
Til forsiden