Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

To sitater jeg liker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

To sitater jeg liker

nov 19 2015 - 10:31
There is nothing more depressing than having it all and still feeling sad.

I'm so broken that i can feel it. i mean, physically feel it. This is so much more than being sad now. This is affecting my whole body.
Avatar

Re: To sitater jeg liker

nov 20 2015 - 22:33
Det første sitatet traff meg rett i magen. Jeg har alt jeg, og likevel er livet for tungt å bære. Så ironisk.
Avatar

Re: To sitater jeg liker

nov 20 2015 - 22:35
Det er ufattelig frustrerende når man på papiret ikke mangler noen ting for å ha et godt liv men alikevel har man en stor klomp i magen og en tomhetsfølelse som veier deg ned
Avatar

Re: To sitater jeg liker

nov 21 2015 - 00:36
Hei, jeg skjønner deg/dere godt - men ta til tanke at desto mer du eier, desto vanskeligere vil det være å sette pris på det du får. Jeg har også alt vår kultur mener jeg skulle trenge, men likevel vet jeg at jeg mangler mye.

Anbefaler sangen "Society - Eddie Vedder", hør godt på teksten han påpeker noe av essensen vi snakker om her. Filmen sangen kommer fra, "Into the Wild" er også mat for sjelen.

Selv finner jeg min medisin i å bringe glede i andres liv når jeg har energien til det, lykke til på veien videre medmennesker.
Til forsiden