Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tips til behandlinger og terapier?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tips til behandlinger og terapier?

nov 25 2019 - 02:44
Hei! Jeg har gått i terapi for depresjon, angst og selvmordstanker i 3 år, men har ikke følt at det har gitt meg noe. Jeg sliter med å komme på metoder og behandlinger jeg vil prøve, da jeg er villig til å prøve alt for at jeg ikke skal ha det sånn som jeg har det nå. Har gått på angstmestringskurs og depresjonsmestringskurs. De ga meg ikke så mye. Angstkurset ga meg mer angst, og depresjonskurset fikk meg til å innse at jeg liker litt gruppeterapi, men dessverre er det dårlige tilbud her jeg bor.

Søker egentlig tips til ting jeg kan gjøre og snakke om evt. i terapitimene mine.
Takk på forhånd!
Avatar

Hei

nov 26 2019 - 19:42
Går du til noen psykolog eller dps?Aktivitetssenter eller dagsenter som det heter kan hjelpe deg. Psykisk helse i bydelen pleier å ha en god del tilbud. Frisklivssentralen. Støttekontakt har jeg hatt god utnytte av. Besøksvenn gjennom rødekors kan også være til god nytte. Medisiner kan også være til god nytte som en ekstra krykke. Håper noen av de tingene som jeg nevnte nå kan hjelpe deg. <3
Avatar

Re: Ensomfyr

des 17 2019 - 21:53
Tusen takk for tips!
Avatar

Hei

des 18 2019 - 23:35
Ja, gruppeterapi kan være en utfordring. Av behandling så har jeg trua på kognitiv terapi. Har du psykolog?
Avatar

Re: Eneboeren

jan 8 2020 - 16:44
Jeg har vært i behandling litt av og på i 5 år, men synes det står litt stille og kjenner ikke helt at det funker så godt lenger å bare sitte og prate tankeløst. Det hjalp før da jeg ikke snakket med noen andre, noen venner og familie, om problemene mine, men nå er jeg relativt åpen og da får jeg liksom ikke det samme «utløpet» som før. Jeg vet likevel at jeg fortsatt trenger behandling så jeg leter etter alternative metoder.
Til forsiden