Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tips på dårlige dager

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tips på dårlige dager

april 28 2018 - 14:12
Jeg sliter mye med depresjon og angst. Jeg har ikke glede av ting lenger som jeg likte å gjøre før. Når jeg har en dårlig dag synes jeg det er vanskelig å finne på ting som gjør det bedre.

Hva gjør dere når dere har en dårlig dag for å få det bedre? Tar gjerne imot tips mot depresjon. Ting man kan gjøre alene.
Avatar

Hei, her er mine råd.

april 29 2018 - 17:29
Nei det er ikke lett når man er langt nede å føler seg mislykket og det som ellers hører med.... vet godt hvordan det er.
Det kan hjelpe å bare skrive ned det du føler...eller sette deg ned for å finne en serie å se på, spille spill online, eller faktisk gå deg en tur, hvis du klarer det. Evt planlegge noe kult du har lyst til å gjøre i nærmeste fremtid. Det beste er å ha noe å drive på med, for å få tankene bort. men fort at man låser seg litt fast.
Kanskje liker du å tegne?..

Lykke til :)
Til forsiden