Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tilbakefall

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tilbakefall

nov 10 2016 - 22:30
Hei! For tre år siden slet jeg med depresjon og selvskading. For ca. en måned siden kom dette tilbake. Angsten i meg er konstant til stedet, og ellers føler jeg meg bare tom. Er fulltidsstudent, og merker nå at jeg sliter litt med å få levert inn oppgaver tidsnok. Jeg er utmattet og orker ikke dette noe lengre. Jeg husker hvor fælt jeg hadde det for tre år siden, og merker at jeg IKKE er klar for det igjen. Har hatt min første time til DPS i dag, men lurte på om noen hadde noen tips til aktiviteter jeg kan gjøre for distrahere meg selv, slik at jeg ikke skader meg? Unnskyld for at dette innlegget ble så utrolig rotete.
Avatar

.

nov 13 2016 - 01:37
Hvordan går det med deg? Har dessverre ingen tips på aktiviteter, men håper det går litt bedre og at timene med psykolog hjelper deg.
Avatar

Re: Tilbakefall

nov 13 2016 - 21:43
Hei! Tusen takk for svar! Vel, det går ikke akkurat bedre... har kommet til det punktet at jeg ikke klarer å gjøre noe annet enn å ligge i senga å stirre i taket. Har neste time til psykolog på torsdag, men siden jeg er ny der, går de første tre-fire timene til å "bli kjent" og utredning.
Til forsiden