Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Til tider vil jeg ikke leve lenger

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Til tider vil jeg ikke leve lenger

mars 23 2022 - 23:18
Mann på 35 her. Strever spesielt mye med mangel av fast jobb, ingen partner eller barn. Det gjør meg svært ulykkelig, og jeg har mistet troen på å finne noen i det overfladiske samfunnet vi har i dag.
Jeg har heller ingen ordentlige venner, kun en jeg treffer en sjelden gang.

Jeg er i jobb og fungerer, men livet tar meg ikke noe sted. Jeg klarer ikke ta aktive valg for å forandre livet mitt. Jeg mangler handlekraft, og jeg føler meg dum som ikke klarer å ordne opp i ting. Jeg har angst for en rekke ting normale mennesker klarer og mestrer lett.

Jeg har komplekser for at jeg er en av de uheldige som har blitt skallet, i tillegg har jeg null skjeggvekst og er veldig spinkelt bygd. Er helt sikker på at ingen damer kan kunne like meg.

Til tider får jeg selvmordstanker, men jeg har aldri forsøkt. Ikke helhjertet, i alle fall. Setter meg kortvarige mål som å overleve til påske, sommer, neste bursdag, jul osv..

Vet ikke hva jeg vil med innlegget.. Hadde selvmordstanker i kveld, men jeg så på humor på nrk tv og tankene forsvant. I alle fall for denne gang.
Avatar

Sender varme tanker

mars 24 2022 - 18:53
Høres ikke ut som du har det så ålreit for tide.. Kan kjenne meg igjen i noe du skriver her. Har du stilt deg spørsmålene: Hva har jeg lyst til å gjøre? Hva vil jeg oppnå? Eller hobbyer du vil begynne med? Slike "små/store" ting kan ha vesentlig å si for livskvaliteten din. Kanskje du vil møte din fremtidige dame da.
Du sier du mangler handlekraft, og det er noe vi alle sliter med når det psykiske ikke er helt på stell, som igjen også kan slite på selvbildet/selvtilliten vår. Sett deg et lite mål, uansett hva som gjøre at du får et smil på munnen!
Når det gjelder å finne deg en partner som du skriver. Kjeggvekst eller ei, skallet eller ei, feit eller spinkel. Det finnes noen for alle her ute! Vi menn og kvinner liker forskjellige ting. Så det kan jeg trygt fortelle deg ikke har noe å si for å finne deg en partner:)
- Fra en dames perspektiv.:)
Avatar

Re: Sender varme tanker

april 19 2022 - 00:55
Takk for svar, Blueshadow!

Sliter bare med å gjøre ting som kan endre livet mitt. Vet ikke hva jeg vil eller om jeg vil noe i det hele tatt.
Til forsiden