Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Testamente

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Testamente

sep 17 2016 - 10:29
Ønsker ingen diskusjon rundt mitt valg på at livet nå skal avsluttes, men jeg må få vite hva reglene for gyldig testamente er.
Må dette være undertegnet av vitner? Eller er mitt nedskrevne innhold med min signering nok til at dette er gyldig og min etterlatte får sitt
Avatar

glad i deg

okt 30 2016 - 17:23
hva om jeg kunne være deg , og akseptere valg ditt å holde deg rundt å si at jeg er glad i deg uansett !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kunne du gråte på skulder min ? kunne du også holde meg rundt ! jeg er glad i deg uansett
Avatar

Til Kim!

okt 30 2016 - 19:25
Dette var ikke kjekt aa lese og haaper hvis du kan at du ombestemmer deg.Vet ikke din grunn og bakgrunn, men vit at du ikke er alene.

En gang skal vi alle dø og da maa vi bry oss ekstra om de som er syke og desperate.Vi er alle mennesker og noen faar verre skjebne enn andre.Men haaper du kan snakke med noen om dette.


Sender en varm klem og en hilsen til deg min tapre venn.Du kan snakke med meg eller en annen her hvis du vil.


Mvh

Meg, en som bryr seg og som vet hva sykdom, motgang og smerte er.
Til forsiden