Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tekst/dikt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tekst/dikt

mai 16 2017 - 04:00
Hei alle!

Jeg har slitt med tilbakevendene depresjoner i mange år og har begynt å prøve å skrive ned tankene mine i form av dikt/tekster for å få de ut av systemet. Ønsker derfor å poste et av de her. Ikke nødvendigvis for å få kritikk på det, men bare for å få det ut av systemet. Noen kjenner seg kanskje igjen også. Det har seg sånn at jeg har møtt deg ei jente som jeg har begynt å gå følelser for. Normalt ville dette være en god ting, men for meg meg oppleves forelskelse som en kjærlighetssorg.
Uansett, nok prat. Her er mine ord.
Jeg klarer å bryte meg ut av det kalde ensomme mørkets favn. Et lite lys tennes. Det brenner ikke evig, men tennes på ny. Hjertet tar kontrollen. Sjelen gråter. Sjelen er redd! Stopp. Er det for sent?

Ditt vesen er så vakkert. Så uimotståelig. Men likevel utrolig skremmende.

Du er farlig. Kjærligheten er en lumsk kvinne. Hun tar kontroll. Viser ingen nåde. Bryr seg ikke om du har falt før. Hun vil du skal falle igjen. Hjernen ber meg se en annen vei men hjertet styrer ord og handlinger. Hvem skriker høyest? Hvem skal man lytte på?

Leger tiden alle sår? Sår gir arr. Arr som aldri forsvinner. Det kommer en tid der det ikke er plass til flere arr. Man tør ikke lengre. Finner man det man leter etter før det er for sent? Tør man ta flere sjanser?

De dypeste arrene har de fineste historiene med de mest tragiske endingene. Likevel, det arrene som former livet. Ingen arr, ingen liv.

Et liv alene er er ensomt. Et liv fylt av savn og tvil er verre. Må man velge eller finnes det et annet utfall? Tør man vente til svaret viser seg eller skal man lukke øynene, kvele sorgen, åpne døren og ta steget tilbake inn i mørkets kalde men trygge favn?
Avatar

Re: Tekst/dikt

mai 16 2017 - 22:53
Det var godt skrevet! Spesielt avsnittet om kjærligheten, skjønner at du har det vondt, kanskje også hvorfor det er vondt og hvilke følelser du strever med. Tør du stole på deg selv, på kjæresten, på forholdet, at det kan gå bra?
Avatar

Re: Tekst/dikt

mai 18 2017 - 17:34
Godt skrevet, men jeg vil si at det høres heller ut som memoar enn dikt.
Avatar

Re: Tekst/dikt

mai 22 2017 - 06:16
Takk for tilbakemeldinger :)

Jeg skjønner hva du mener med at det ikke akkurat er et dikt. Var mer i mangel på noe bedre å kalle det. Memoar funker for meg, men uansett ikke det som er viktig :)

Er ikke er forhold enda. Bare på datingstadiet. Problemet mitt er at jeg blir så fort betatt/forelsket/knyttet til jenter jeg dater og klarer ikke å styre følelsene mine. Ender fort opp med å bli såret da og det er det jeg frykter kommer til å skje igjen. Jeg stoler på henne, men er vanskelig å vite hvor jeg har henne.
Til forsiden