Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tanker om mobbing

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tanker om mobbing

des 12 2021 - 16:59
Jeg husker når jeg hevet hodet med selvtillit i skolen. Og æsj og fysj fra jentene var til å ta på. Så husker en selvfølgelig æsj og fysj og ikke stilltiende aksept. En skjønner heller ikke at selvtillit er attraktivt i den alderen. Ikke så rart, fordi folk hamrer den jo ned om du ikke utseendemessig eller stilmessig er sånn som konsesusen sier. Jeg var ikke atletisk på den tiden, og lot håret bli langt. Ikke en vinner på 90tallet i de kretsene.ikke at jeg ble direkte mobbet. En trenger heller ikke å bli direkte mobbet for å få dype spor på selvtilliten.

Jeg tenker at når mobben, de heite folka, ser selvtillit hos noe som ikke er "heite", så går det en forståelig trang i dem til å slå den ned. De kan da ikke ha noe av attraktiv selvtillit hos noen som ikke ellers er innafor. Det blir lissom så kvalmt. Jaja. Den som ler sist... nå er jeg den største kjekkasen i skolegården
Til forsiden