Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tanker om liv og død

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Tanker om liv og død

mai 16 2018 - 06:19
Hicks1234: "Jeg kjenner ikke at jeg har noen grunn til å leve, (...)"

Se for deg at du kunne oppnå hva enn du ville i livet, og spør deg selv hva du da helst vil oppnå. Forsøk deretter å finne ut om det i realiteten er mulig for deg å oppnå det (ved å researche). Hvis det faktisk er realistisk mulig for deg å oppnå det, dediker livet ditt til å få det til. Da vil du ha sterk mening/grunn til å leve. Og når du faktisk har oppnådd det du ville, så kan du hjelpe andre med å oppnå det samme, ved å lære bort kunnskapen/erfaringene dine. Dermed vil du ha mening/grunn til å leve resten av livet.

Med andre ord: Pick a challenge --> Dedicate your life to acheiving that challenge.
Avatar

Re: Tanker om liv og død

juli 23 2018 - 22:07
Har tenkt slikt tidligere og, men når alt kommer til alt så kommer det til å skade familien din så mye, du vet ikke hvor vanskelig det er å miste en bror, søster eller venn.

Jeg skal ikke være moralpreiken og si at "dette ikke er bra, slutt med det", men jeg vil si til deg at du må tenke på konsekvensen av å begå selvmord, fordi det er helt jævelig for dem som er igjen.
Til forsiden