Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tankene dreper meg...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tankene dreper meg...

mai 4 2018 - 00:21
Jeg har alltid vært en veldig snill og blid jente med mye energi. Jeg er populær blandt gutter og har en god familie.
Uansett har mange ulike hendelser satt sine spor i meg. Jeg sliter psykisk og hater å innrømme det. Jeg er flau over det og viser det ikke til de rundt meg.
Men det også sliter meg så ekstremt mye. Jeg klarer ikke mer. Har gått og holdt på alle tankene og følelsene så alt for lenge. Det ødelegger meg.
Om der er noen i lignende situasjon som ønsker å dele tanker og opplevelser er det bare å ta kontakt. Trenger virkelig noen å snakke sammen med. Har folk rundt meg, men ingen vet om min depresjon eller hva jeg berer på. På utsiden er det umulig å se at jeg sliter, men jeg sliter virkelig.
Send meg gjerne melding om du vil prate. Jeg elsker å hjelpe andre og på grunn av egne erfaringer har jeg stor forståelse. Tror det hadde gjort meg bra å få ut litt.

Jente 18 år.
Avatar

Samme båt

mai 4 2018 - 18:10
Er litt i samme båt som deg, bare at jeg ble pushet nok til å gå til psykolog (som hjalp i perioder). Jeg valgte å ikke fortelle noen det før jeg hadde vært til behandling noen ganger, da tok jeg det smått opp med familien at det var noe jeg gjorde, men også noe jeg ikke var klare for å snakke med dem om (foreldrene mine tok det veldig fint).
Så du kan jo prøve å spørre fastlegen din om å bli henvist, uten at jeg skal overtale deg til å gjøre det. Var også dritflau til å starte med, hatet å innrømme at det kunne være "noe galt" med meg (er jo ikke det, er faktisk flere som sliter med depresjon enn man tror).
Selv om at jeg nå er på sikkert mitt værste psykisk, så er det heller ingen utenfor som får se det. Er da også en del år eldre enn deg, da jeg blir 27 i år :)
Til forsiden