Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sykehus!! Hjelp!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sykehus!! Hjelp!!

juni 18 2017 - 12:24
Hei, jeg vet dette kan høres helt galt ut, men hvordan kan man bli lagt inn akutt på sykehuset?

Jeg har mine grunner, så lite vits i å spørre hvorfor. Jeg er bare desperat etter å havne på sykehuset!
Avatar

Hei

juni 18 2017 - 15:54
Jeg syens du skal forsøke å ringe til legevakten, men da må du nok fortelle de mer i detalj hva det gjelder :-) Lykke til !
Avatar

Re: Sykehus!! Hjelp!!

juni 19 2017 - 19:35
Er det snakk om at du føler du trenger hjelp? For det du kan gjøre er å få en person til å ringe inn og se de er NØDT til å legge deg inn fordi du er til skade for deg selv og andre ( at du vill ta livet ditt)
Avatar

Re: Re: Sykehus!! Hjelp!!

juni 20 2017 - 20:26
Jeg vet ikke, bare føler en slags trygghetsfølelse der, men det må være vanlig sykehus, ikke psykiatrisk... Var på møte med barnevernet i dag, og de hadde lyst til å akuttinnlegge meg, men jeg nektet, og gjorde heller et løfte om å ikke prøve på å ta livet mitt... Men jeg trenger fremdeles det oppholdet på vanlig sykehus, sånn at jeg kan få den trygghetsfølelsen... Psykiatrisk funker ikke, for jeg har ikke foreldre jeg føler jeg kan snakke med, enda mamma alltid bet meg si det hvis det er noe, og det å bli lagt inn på psykiatrisk ville bare gjort ting verre her hjemme...
Avatar

Re: Sykehus!! Hjelp!!

juni 20 2017 - 21:20
Hei. Jeg regner ikke med at å ta livet ditt var tanken som startet det hele. Jeg er mann på 32 som har slitt snart halve livet mitt med å bare det å mestre livet så gjerne skriv til meg. Jeg kan kanskje hjelpe deg hvis du føler for det.
Til forsiden