Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Svangerskapsdepresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Svangerskapsdepresjon

nov 8 2021 - 13:47
Jeg har slitt med svangerskapsdepresjon etter en veldig tøff fødsel som har reaktivert PTSD som jeg har slitt med tidligere.
Har søkt hjelp hos DPS og alle andre steder jeg kan få gratis behandling, men fått avslag.
Samboeren min har betalt for privat psykolog til meg, men nå er vi i en fase der vi går fra hverandre og jeg mister mulighet til psykologbehandling.
Stresset og usikkerheten rundt bruddet gjør at selvmordstankene kommer snikende, og jeg føler at det kanskje hadde vært bedre for barnet mitt å slippe å ha meg i livet sitt.
Er det noen som har noen tips til hvordan man tar tilbake livet etter en slik fødsel? Jeg ønsker jo egentlig å være der for barnet mitt.
Avatar

lei for det

nov 8 2021 - 17:50
hei! jeg beklager så mye for at du har det tung nå og opplever samlivsbrudd i samme slengen som alt det andre.
det er så vanskelig å føle seg vel og føle seg som seg selv igjen etter svangerskapet (been there done that), men det kommer sakte men sikkert tilbake.

husk du er den aller beste som kan være der for barnet ditt, og barnet ditt ville ikke ønsket å ha noen andre enn deg <3

du kan gjerne sende meg en privat melding om du ønsker å ha noen å prate med!
Til forsiden