Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Suicidal?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Suicidal?

april 2 2020 - 14:53
For noen dager siden opplevde jeg å våkne på natta og stå opp, ta med en boks med 50 gram paracet for å drepe meg selv. Jeg var i en slags søvntilstand og jeh hadde virkelig tenkt å ta tablettene. Jeg hadde ingen motforestillinger i hodet mitt og det var ingen mørke tanker eller tristhet. Det var bare noe jeg skulle gjøre. Det hadde vært tungt i noen dager før dette, men da jeg våknet og gikk ut denne kvelden så opplevde jeg ikke noe av dette. Om noe, så må det ha vært en slags lettelse over å skulle gjøre det. Å svelge 50 paracet uten vann går dårlig, og denne kvelden var alt stengt, så jeg ble gående å lete etter noe åpent i en times tid. Da kom jeg sakte til meg selv og forsto hva jeg drev med. Jeg ble redd og ringte 113, som hjalp meg. Noen her inne som har opplevd noe lignende? (Alt går bedre nå og jeg får hjelp)
Avatar

To ganger...

april 4 2020 - 10:38
Kjære deg. Jeg ble SÅ GLAD for å høre at "du kom til deg selv" og unnlot å ta ditt eget liv! Jeg håper at det fører til at du aldri vil tillate deg å skade deg...

For mange år siden, led jeg av dype depresjoner, og jeg tok "overdoser" på tabletter to ganger, men heldigvis klarte jeg ikke å ta livet av meg! Jeg ringte om hjelp i tide, og ble pumpa.
Egentlig var det et rop om hjelp, at jeg "ville dø", for jeg ville jo innerst ikke dø!

Det som redda meg tilslutt, var at jeg ropte på Jesus, og Han helbred meg fra all sykdom og depresjoner, slik at jeg i mange år nå har vært helt frisk, og det er jeg så takknemlig for. :)

Husk at du er enormt verdifull!

Vennlig hilsen Monica.
Til forsiden